Fruitcorso 17 september & Koopzondag 18 september

Fruitcorso Tiel

Het 56ste Fruitcorso vindt plaats op 17 zaterdag september 2016.
Op deze zaterdag trekt de stoet langs het historische centrum van Tiel en
het oude stadsplantsoen Kalverbos. Hier wordt na de optocht ook het tentoonstellingsterrein ingericht, waar de regionale kunstmanifestatie Fruit Adventure Rivierenland plaatsvindt. De entree op het park is gratis.

Tijdens de expositiedagen op 17, 18 en 19 september kun je op je gemak de corsowagens bekijken, maar ook de Fruitcorsofair bezoeken met gezellige terrassen. Een echte aanrader!

Zaterdag 17 september zullen de winkels in de binnenstad geopend zijn tot 19.00 uur. Vanaf 15.00 uur (na de eerste ronde van de Corso optocht) zijn er dan ook diverse activiteiten georganiseerd in de binnenstad tot 19.00 uur. Zo zal er een poppentheater zijn op de Groenmarkt met voorstellingen om 15u, 16u, 17u en 18u, zal sambaband Xamme Ramme door de stad lopen en zijn er diverse activiteiten voor kinderen als springkussen, ballonnenvouwer en kan er geschminkt worden!

Op zondag 18 september is het koopzondag van 12.00-17.00 uur. Dan zal KTVM een showoptreden geven op de Groenmarkt, is er muziek van o.a. The Passengers en zullen er ook springkussens staan.

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook


Bereikbaarheid binnenstad tijdens Fruitcorso

Op 17 september 2016 is het Fruitcorso en op zondag 18 september is het tijd voor de braderie, de tentoonstelling van de corsowagens en koopzondag. Deze evenementen trekken altijd veel publiek. Voor de bereikbaarheid en veiligheid van inwoners, bezoekers, ondernemers en organisatoren neemt de gemeente, in overleg met de hulpinstanties, een aantal maatregelen. De binnenstad blijft hoe dan ook bereikbaar, maar soms wel net even anders.

Al deze informatie kunt u vinden op een speciale webpagina van de gemeente Tiel. Ook informatie over de bevoorrading van winkels en horeca is daar te vinden. Ga naar:
Bereikbaarheid Tiel tijdens Fruitcorso » 

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook


Funshoppen in de binnenstad van Tiel

ShoppeninTiel_headerMet meer dan 200 winkels is het héérlijk winkelen in het centrum van Tiel. Je vindt er een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod. In het mooie historische stadsgedeelte vind je unieke winkels en speciaalzaken die je zeker nergens anders tegenkomt in de regio. En in de zomer brengen de vele terrasjes extra sfeer.  

Openingstijden

De winkels in de binnenstad hebben ruime openingstijden (veelal tussen 09.30 en 18.00 uur). Elke donderdagavond is het koopavond tot 21.00 uur. Ook zijn er vele koopzondagen. Meestal is dat op de eerste zondag van de maand. De openingstijden op koopzondag zijn van 12.00 -17.00 uur. Voor meer informatie, kijk op de pagina 'Openingstijden'.

Zoek je winkel

Voor het vinden van winkels in de binnenstad van Tiel is www.winkelenintiel.nl jouw startpagina. Hier vind je alle winkels, restaurants en café's. Je kunt hierboven in het menu een categorie selecteren. 

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Flyer Flippas 350


FLIPPAS: WINKELEN IN TIEL = SPAREN IN TIEL

De FlipPas is hét spaarsysteem van Tiel. De FlipPas-houder spaart punten bij deelnemende winkeliers en kan ze daar ook weer besteden. De deelnemers zijn te herkennen aan hun FlipPas-raamsticker. Het spaarsysteem is vergelijkbaar met het Airmiles sparen, maar dan speciaal voor Tiel. Klanten worden beloond voor hun klantentrouw om te kopen bij lokale winkels en bedrijven. Op deze manier houden we het winkelaanbod in onze mooie stad Tiel op peil.  

Hoe het werkt?

  • Je koopt een pas bij een deelnemende winkel voor € 2,50
  • Bij iedere bestede euro ontvangt de FlipPas-houder 1 punt
  • Een punt is 1 cent waard
  • De FlipPas-houder kan punten inwisselen bij aankopen of speciale acties (punten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld)
  • Punten kunnen ook cadeau worden gegeven

Voor meer informatie: www.flippas.nl


 

Twitter

Tiel Mode Event 6 september 2015

Tiel Toont – Zondag 5 juli 2015

Wat vinden inwoners van onze binnenstad?

Tiel Promotie Film