Koopzondag op 5 februari met gratis parkeren!

Radius: Uit
Radius:
km Stel zoekstraal in
Zoek

Om uw saldo en meer informatie over de FlipPas te kunnen bekijken dient u eerst in te loggen. Voordat u kunt inloggen dient u de pas eerst eenmalig te registreren. Het pasnummer is terug te vinden op de achterkant van uw FlipPas.

Met een geregistreerde pas kunnen meerdere gezinsleden op één pas sparen en blijft iedereen op de hoogte van leuke acties. Daarnaast kan in de eigen omgeving altijd het actuele puntensaldo worden bekeken, in enkele simpele stappen is uw pas geregistreerd.

Heeft u een cadeau voucher ontvangen én een nieuwe FlipPas, terwijl u al in het bezit van een FlipPas? Geen probleem! Login met uw huidige FlipPas en verzilver met de code het puntentegoed. Deze wordt direct bijgeschreven op uw huidige FlipPas. De nieuwe FlipPas heeft u niet nodig en kunt u cadeau geven aan iemand die nog niet spaart met de FlipPas.

FlipPas Clubsparen – spaardoel
Bij het aanmaken van een account kunt u bij ‘spaardoel’ aangeven of u wilt gaan sparen voor een club, vereniging, stichting of ander goed doel. Dit betekent dat de helft van de gespaarde punten naar de club van uw keuze gaat. Wilt u geen gebruik maken van deze optie, zorg dan dat dit veld leeg blijft. Kijk voor meer info op deze pagina