Koopzondag op 3 maart van 12-17 uur met gratis parkeren

Radius: Uit
Radius:
km Stel zoekstraal in
Zoek

Hét lokale cadeautje!

Maak iemand blij met een FlipPas cadeaubon! Een leuk, divers én lokaal cadeau waarmee de ontvanger gegarandeerd kan slagen in Tiel. De bonnen zijn verkrijgbaar in de waardes 500 (€5,00), 1000 (€10,00) en 2000 (€20,00) FlipPas punten. Op de bon staat een unieke code, die de ontvanger zelf binnen zijn of haar FlipPas account kan opwaarderen. De punten worden dan bijgeschreven op de FlipPas van de ontvanger, waarmee bij alle FlipPas deelnemers betaald kan worden. 

Heeft de ontvanger nog geen FlipPas? Dan kunt u deze erbij cadeau doen voor €2,50! 

Verkooppunten
De cadeaubonnen zijn te koop bij:

Zakelijk geschenk
Wilt u uw personeel en/of relaties verrassen met een lokaal cadeau? Kies dan voor de FlipPas Cadeaubon! Omdat het vaak gaat om hogere aantallen, kunt u het beste contact met ons opnemen via flippas@hartvantiel.nl. Wij zullen in overleg met u de juiste aantallen leveren. 

Verzilveren
Heeft u een cadeaubon ontvangen en wilt u deze verzilveren? Dat kan door de pas eerst te registreren. Als de pas is geregistreerd, kunt u vervolgens inloggen en de vouchercode invoeren. Het cadeau saldo wordt direct bijgeschreven op uw FlipPas.

Heeft u een cadeauvoucher ontvangen én een nieuwe FlipPas, terwijl u al in het bezit van een FlipPas? Geen probleem! Login met uw huidige FlipPas en verzilver met de code het puntentegoed. Deze wordt direct bijgeschreven op uw huidige FlipPas. De nieuwe FlipPas heeft u niet meer nodig, deze kun u cadeau geven aan iemand die nog niet spaart met de FlipPas.