Horeca en winkels weer open!

Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Draag Toon Hermans Huis Tiel een warm hart toe  

Draag Toon Hermans Huis Tiel een warm hart toe   

Toon Hermans Huis in Tiel is een inloophuis voor wie geraakt wordt door kanker, een prachtig initiatief dat wordt gerund door ruim vijftig vrijwilligers in verschillende rollen. Vandaag tekenden FlipPas en Toon Hermans Huis Tiel de overeenkomst voor het clubsparen. Dit betekent dat FlipPas spaarders vanaf nu ook punten kunnen doneren aan Toon Hermans Huis Tiel.

Toon Hermans Huis in Tiel, dat gevestigd is op de Doctor Schaepmanstraat 23, biedt een ontmoetingsplaats voor mensen uit Tiel en omstreken die geconfronteerd zijn met kanker en de ervaringen hierover willen delen met lotgenoten. De ambitie hierbij is dat Toon Hermans Huis Tiel een duidelijke plek is in de keten voor oncologische (na)zorg. De vrijwilligers ontvangen bezoekers en zijn als gastheren- en dames eerste aanspreekpunt en deskundige programmabegeleiders verzorgen alle activiteiten.

Voorzitter Jan Sundermann: “Een gast van ons attendeerde ons op de mogelijkheid om via het clubsparen van de FlipPas, extra donaties voor Toon Hermans Huis Tiel op te halen. Een laagdrempelige manier om je steentje bij te dragen en bovendien worden de lokale ondernemers op deze manier ook gesteund. Dit initiatief kunnen we alleen maar omarmen!”