FairTrade Gemeente Tiel roept iedereen op om in de FairTrade week een originele foto te maken van haar of zijn FairTrade Power Woman. Daag anderen uit om hetzelfde te doen. Iedereen kan meedoen, als groep of als individu. Laat je creativiteit de vrije loop, alle soorten foto’s zijn welkom: foto’s met FairTrade producten, jouw favoriete FairTrade winkel of Fairtrade promotiemateriaal. Belangrijk is wel dat op alle gemaakte foto’s een FairTrade powervrouw staat én een = teken te zien is! Dit kan met je vingers, met 2 repen FairTrade chocolade, hoe je het zelf wilt invullen!

Verspreid de foto via een eigen Twitter-account naar @TielFairtrade, Facebook- (Tiel Fair Trade gemeente) of Instagram-pagina. Maar ook als je geen Facebook, Twitter of Instagram hebt, kun je meedoen; mail dan je foto naar fairtrade.tiel@kpnmail.nl

Flipje Fotoshoot
Nog geen idee voor jouw foto? Geen nood, want in het kader van deze actie is er op zaterdag 27 oktober van 13 tot 15 uur een Flipje Fotoshoot. We geven Flipje zijn FairTrade pakje aan. Zo vormt hij een prachtige achtergrond voor jouw FairTrade Power Woman!

Location: Array