Het 57ste Fruitcorso vindt plaats op zaterdag 15 september 2018. Op deze zaterdag trekt de stoet langs het historische centrum van Tiel en
het oude stadsplantsoen Kalverbos. Hier wordt na de optocht ook het tentoonstellingsterrein ingericht, waar de regionale kunstmanifestatie Fruit Adventure Rivierenland plaatsvindt. De entree op het park is gratis.

Tijdens de expositiedagen op 15, 16 en 17 september kun je op je gemak de corsowagens bekijken, maar ook de Fruitcorsofair bezoeken met gezellige terrassen. Een echte aanrader!

Zaterdag 15 september zullen de winkels in de binnenstad geopend zijn tot 19.00 uur. Vanaf 15.00 uur (na de eerste ronde van de Corso optocht) zijn er dan ook diverse activiteiten georganiseerd in de binnenstad tot 19.00 uur. Zo zal er een poppentheater zijn op de Groenmarkt met voorstellingen om 15u, 16u, 17u en 18u, zal sambaband Xamme Ramme door de stad lopen en zijn er diverse activiteiten voor kinderen als springkussen, ballonnenvouwer en kan er geschminkt worden!

Voor meer informatie over de parkeergelegenheid en de bereikbaarheid van het Fruitcorso én de binnenstad kijk op: www.tiel.nl 

Location: Array