3 juli koopzondag & Tiel Toont!

Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

FlipPas punten sparen bij Boutique de la Rue

FlipPas punten sparen bij Boutique de la Rue

Sinds maart is Boutique de la Rue gevestigd in het smalle gedeelte aan de Waterstraat 61 in Tiel. Joke van Kouwenhoven verkoopt daar betaalbare dameskleding, ook voor dames met een maatje meer. En nu, na een paar maanden, is het tijd om aan te sluiten bij de FlipPas.

Joke vertelt: “Steeds meer klanten vragen of ze bij mij FlipPas punten kunnen sparen, maar ik moet ze steeds teleurstellen. En onlangs heb ik de knoop doorgehakt. De FlipPas leeft steeds meer in Tiel en klanten waarderen het extraatje enorm”
Joke komt zelf niet uit Tiel, maar toen zij in maart de winkel overnam van een vriendin, is ze samen met haar man en dochter van Hellevoetsluis naar Tiel verhuisd. “We hebben nog geen seconde spijt gehad, we voelen ons erg thuis hier.” De vraag of Joke uit de regio van Rotterdam komt, wordt dagelijks gesteld door haar klanten. “Mijn accent verraad mij meteen.”

Naast dameskleding verkoopt Joke als enige in Tiel wasparfum van Le Essenza Di Elda, erg populair onder de klanten. De parfum doe je bij de was in de machine en het geeft een heerlijke geur af aan je kleding. En verder is Joke druk met het maken van een webshop. “We kunnen niet achterblijven, zeker niet na de lockdown, waarin veel consumenten het online shoppen hebben ontdekt. We spelen graag in op de vraag om online en fysiek shoppen te combineren.”