Adres & Contact

Ons adres

Sint Agnietenstraat 7, 4001 NB Tiel

Telefoon

Beauty Clinic Tiel is de kliniek in Tiel en omgeving voor verzorgende behandelingen en non-invasieve huidverbeterende en huidverjongende cosmetische gezichts- en lichaamsbehandelingen waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten en apparatuur.

Daarnaast kunt u bij Beauty Clinic Tiel terecht voor vetbevriezing, definitief ontharen, het waxen van de lichaam of het gelaat, wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Ook voor professionele visagie, workshops en feestjes bent u bij Beauty Clinic Tiel aan het juiste adres.

Samen met de zeer ervaren en bekendste cosmetisch arts Robert Schoemacher bieden wij specialistische behandelingen aan zoals botox & fillers. Ook is het mogelijk om behandelingen met skinboosters zoals Face & Eyes te ondergaan en XL Hair tegen haaruitval.

Wij zijn ervan overtuigd dat de uiterlijk een afspiegeling is van iemands geestelijke en lichamelijke gezondheid. Goed in je vel zitten en blij zijn met wat je in de spiegel ziet is belangrijk en zeer persoonlijk. Ons doel is om iedereen met de juiste advies, op gebied van behandelingen en producten, zijn of haar persoonlijke ” Beauty Goals” te behalen en te behouden.

U bent van harte welkom voor al uw beauty behandelingen en meer! Of u nu kiest voor één behandeling of liever een aantal ‘beauty’ behandelingen combineert: onze beauty experts staan voor u klaar.

Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze salon waar resultaat en beleving centraal staan.