Horeca en winkels weer open!

Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Nieuwe editie magazine Uit in Tiel beschikbaar

Nieuwe editie magazine Uit in Tiel beschikbaar

Het populaire gratis magazine Uit in Tiel is weer beschikbaar. Dit is het vijfde jaar op rij dat het magazine wordt uitgegeven op initiatief van emjee uitgevers uit Varik, in nauwe samenwerking met ondernemersvereniging Hart van Tiel. 

Het magazine laat zien wat Tiel allemaal te bieden heeft. Van toeristische tips in de stad en omgeving tot evenementen, winkels, horeca en praktische gegevens. Het mooi vormgegeven en kleurrijke magazine is niet alleen een uitstekende gids voor toeristen, maar ook interessant voor de inwoners van Tiel.

Voorzitter Hart van Tiel, Margriet van Heesch: “Ik ben trots op Tiel, het is een stad met veel potentie en dat wordt in dit magazine heel mooi weergegeven. Ondernemers laten erin hun passie en veerkracht zien, het blad is inmiddels niet meer weg te denken.” En ook Marie Jan Ousen, uitgever van het magazine, is erg blij met het resultaat. “Bij het samenstellen van het magazine realiseerde ik me steeds weer op wat voor een fijne plek ik mag wonen, werken en leven.”

Het magazine is verspreid en vanaf nu gratis verkrijgbaar bij Zinder, alle winkels en restaurants in de binnenstad, campings en diverse toeristische punten in de regio. Digitaal staat het magazine op emjee|vormgevers en op issue.com.