10.000 FlipPas-punten uitgereikt door Van Dee

10.000 FlipPas-punten uitgereikt door Van Dee
Nieuws

Bij Van Dee – Briljant – Tegelcentrum Tiel werd vorige week de familie Velders de gelukkige winnaar van maar liefst 10.000 FlipPas-punten. Zij wonnen deze mooie prijs dankzij de aanschaf van een nieuwe vloer in de maand december. In de maand januari is er weer een nieuwe actie bij Van Dee -Briljant – Tegelcentrum Tiel en kunnen klanten ook weer 10.000 FlipPas-punten winnen, dit keer bij de aanschaf van verschillende soorten raamdecoratie!

De FlipPas geeft ondernemers een prachtige mogelijkheid voor dit soort acties. En doordat de punten van de acties van verschillende ondernemers op één pas komen, geeft dit voor de consument ook veel extra mogelijkheden. Die kan zijn punten direct besteden of opsparen voor een grotere aankoop. En ongemerkt spaart de consument een flink totaal bij elkaar!

Binnenkort kan met de FlipPas het parkeergeld betaald worden in de binnenstad in Tiel. Op deze manier kan de consumenten door middel van aankopen ‘gratis’ parkeren in de binnenstad. Tiel wordt hiermee de eerste stad in Nederland waarmee je met een spaarpas het parkeergeld kunt betalen.

Op de hoogte blijven? FlipPas heeft naast een website, ook een facebookpagina en twitteraccount. Daar worden ook regelmatig acties aangekondigd waarbij punten te winnen zijn. Alle deelnemers en hun acties zijn op de website te vinden: www.flippas.nl