10 winnaars FlipPas-maandprijs

10 winnaars FlipPas-maandprijs
Nieuws

‘Fantastisch dat er zoveel winnaars zijn’

Op de vroege zaterdagochtend van 2 september verzamelden maar liefst negen FlipPas-houders zich bij Fijnbakkerij Bouman om de maandprijs in ontvangst te nemen. Meeuwsen Bloemen en Fijnbakkerij Bouman hebben de handen in elkaar geslagen en 10 maandprijzen ter beschikking gesteld. Van iedere winkel een waardebon van 25 euro!

Eén winnares was op vakantie, maar het terras bij Bouman druppelde vol met de overige negen gelukkigen. Normaal kent de FlipPas iedere maand één winnaar van een flinke maandprijs. Dit keer was er bij wijze van uitzondering voor gekozen om tien mensen blij te maken. En of dat in goede aarde viel? Reken maar van yes! Volmondig beaamden de winnaars dat ze het een geweldige keuze vonden om meer mensen in de prijzen te laten vallen. “Net als bij de staatsloterij, in plaats van een miljoen aan één winnaar, kan je toch veel beter een ton aan tien winnaars geven?”

Irma van Gessel, Tonny Schiltmans, Diny de Krieger, Peter van Maassen, Bert van Aalst, Ans Verkerk, Jacqueline van Blitterswijk, Stijn Folmer en Erika van Dee zijn allemaal enorm enthousiast over de FlipPas, zo horen we om beurten van ze. “Het is echt promotie van de stad,” zegt Bert van Aalst. Diny de Krieger was “super blij en verrast! Fantastisch leuk om zo’n prijs te winnen, zet dat maar in de krant!” Ze moet erom lachen, en de winnaars hebben flinke pret tijdens het poseren voor de foto. En net als iedere maand, horen we weer dat de winnaars stuk voor stuk dachten: “dat overkomt mij niet!”

Anita van Mook van Fijnbakkerij Bouman heeft behoorlijk wat reacties gehad op het feit dat ze prijzenpartner was, en vond het heel leuk om te doen. “Samen moeten we het leuk maken in de stad, en wij zijn altijd blij als we iets kunnen organiseren voor het winkelend publiek.” Ook Marga van Meeuwsen, van de prachtige bloemenzaak, heeft leuke reacties gehad. “We leggen het de mensen graag uit hoor, want hoe vaak het ook in de krant komt, mensen denken dat je ermee kunt parkeren en verder niets. Maar dat is natuurlijk niet zo. En het is ook niet ‘nóg een pas’, want met één pas – of app op je telefoon – kun je in Tiel bij ruim zestig verschillende winkels en bedrijven punten sparen. Waar vind je dat nou?”

Dat winkels van de landelijke ketens vaak niet mee doen, dat snappen ze wel. “Maar wij, de echte Tielse bedrijven, wij maken toch de jus in de stad. Dus als wij de handen ineenslaan, dan maken we het voor onze eigen klanten een stukje leuker.” Punten worden inmiddels ook al ingewisseld, ze zijn namelijk keiharde korting waard, bij alle deelnemers. En bedrijven uit Tiel zien ook de mogelijkheid om een FlipPas te gebruiken als kerstpakket. Zo kunnen de ontvangers zelf bepalen waar ze het bedrag aan besteden. In Tiel, dat wel natuurlijk, maar dat is alleen maar mooi.

Dus punten sparen, profiteren van speciale acties, punten inleveren voor korting bij deelnemers, betalen bij de parkeerautomaat, punten verdienen met vuurwerkinzamelacties, een FlipPas met tegoed als cadeau geven: er kan ongelofelijk veel mee! En in september is de maandprijs een Smart TV van Daan Dansen. Vier keer je pas gebruiken en je maakt kans. Nog geen FlipPas? Kijk op www.flippas.nl wie de deelnemers zijn en waar je dus aan een pas kunt komen.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel