Daan Dansen geeft Smart TV weg

Daan Dansen geeft Smart TV weg
Nieuws

De winnaars van de Daan Dansen FlipPas-maandprijs van september zijn Wim en Odette Emans. Ze winnen een prachtige Samsung Ultra HD Smart TV. Zaterdagochtend in alle vroegte namen zij hun prijs in ontvangst.

Er zijn natuurlijk veel nepprijsvragen en winacties, maar een paar zijn er echt. Tja, en dan moet je het wel geloven natuurlijk. Wim Emans dacht dus ook gelijk: ‘Dit is nep!’ toen hij het bericht kreeg dat ze een Smart TV hadden gewonnen. Waarmee? Gewoon met de FlipPas gebruiken. Dat doet zijn vrouw Odette vooral, die heeft hem altijd op zak en probeert hem zoveel mogelijk te gebruiken. En dat je dan kans maakt op een mooie prijs, is alleen maar mooi meegenomen, toch? En de Smart TV komt goed van pas! “Ongemerkt spaart het heel snel als je overal om de punten vraagt,” vertelt Odette. “Ik heb laatst bij La Vita een prachtige armband gekocht en die met de FlipPas-punten betaald. Toch een heel leuk cadeautje, dat je anders misloopt.”

Bij Daan Dansen is het bij de kassa goed te zien dat je hier FlipPas-punten kunt sparen. Daar kunnen sommige deelnemers nog wel iets meer aan doen, horen we van Odette. “Veel van onze vrienden zijn nu ineens ook heel enthousiast en vragen ons hoe het werkt en waar ze zo’n pas kunnen krijgen. Ze zien dat je echt kans maakt op een prijs en die prijs is niet niks.” Ook bij Wim op het werk vroegen zijn collega’s hoe hij dat voor elkaar had gekregen. Hij moet erom lachen: “Odette heeft hem altijd op zak, dus het is haar verdienste, eerlijk is eerlijk.” Maar Wim wilde heel graag een tweede TV, dus hij is er maar wát blij mee.

Odette vertelt dat ze door de FlipPas wel sneller ook weer iets ‘gewoon’ in de winkel gaat kopen, in plaats van op het internet. “En met dit soort artikelen is het sowieso veel fijner om het gewoon in een winkel in je eigen stad te kunnen kopen. Als je hulp nodig hebt, of er is iets mee, heb je de mogelijkheid om de hulp van de winkel in te roepen. Dat is echt wel een heel groot verschil. Ja en als je dan ook nog FlipPas-punten krijgt, dan is het helemaal niet zo moeilijk meer.”

Daan Dansen is een bekende en enthousiaste FlipPas-deelnemer, al direct vanaf het begin. Het is ook al de tweede keer dat Daan Dansen FlipPas-prijzenpartner is, en het fenomeen heeft inmiddels een grote bekendheid verworven. “We hebben er nu veel opmerkingen over gekregen, heel veel mensen wisten ervan. We hebben ook een flink aantal FlipPassen verkocht. De maandprijzen zijn echt heel leuk om te winnen en het stimuleert de mensen om hun FlipPas ook echt te gebruiken.”

De FlipPas-maandprijs wordt iedere maand door een andere deelnemer ter beschikking gesteld. Iedere FlipPas-houder die zijn pas vier keer in die maand gebruikt, dingt mee naar de prijs. Kijk op www.flippas.nl voor meer informatie.