Eerste FlipPas-najaarsprijs uitgereikt

Eerste FlipPas-najaarsprijs uitgereikt
Nieuws

Afgelopen zondag, 2 oktober, tijdens Tiel Pakt Uit is de eerste maandprijs van de najaarsactie van FlipPas, het spaarsysteem voor en door Tiel, uitgereikt. Daan Dansen heeft twee sets draadloze Sonos PLAY:3 speakers, met een winkelwaarde van maar liefst 700 euro, overhandigd aan de vertegenwoordiger van winnaar Frederik de Jongh uit Tiel.

De winnaar bleek niet in staat om de prijs zelf in ontvangst te nemen, maar liet weten enorm gelukkig te zijn met de gewonnen prijs. “Hij vertelde dat hij nog nooit in zijn leven iets heeft gewonnen en dat hij ongelofelijk blij is met deze fantastische prijs,” zo vertelde zijn vriend Harry Schut, die in zijn plaats de prijs, bloemen en felicitaties in ontvangst nam.

“De najaarsactie kent groot succes, er is een mooie stijging te zien in het gebruik van de FlipPas,” zo liet René van IJzendoorn, voorzitter van de winkeliersvereniging Hart van Tiel weten. Dat komt niet alleen door de najaarsactie, maar ook doordat het nu mogelijk is om bij veel parkeerautomaten in Tiel te betalen met het tegoed op de FlipPas.

In de maand november kunnen de FlipPashouders kans maken op een prachtige Buddha to Buddha-armband, mede mogelijk gemaakt door juwelier The Young One.

Daan Dansen heeft de hele maand oktober bovendien een extra korting voor alle FlipPashouders op de producten van Sonos.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 70 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Ook is het met de FlipPas mogelijk om je parkeergeld te betalen in de binnenstad. Voor meer informatie over dit unieke spaarsysteem.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel