FlipPas brug tussen betaaldparkeren en winkeliers

FlipPas brug tussen betaaldparkeren en winkeliers
Nieuws

Parkeerautomaten klaar voor FlipPas

 Het is uniek in Nederland. Winkelen in de binnenstad, punten sparen bij je aankopen en mét die punten betalen bij de parkeerautomaten. Sinds begin september is dit mogelijk in Tiel.

Inmiddels zijn alle parkeerautomaten in de Tielse binnenstad hierop aangepast. Kon eerst alleen het vooraf betalen met de FlipPas plaatsvinden, nu kan dit ook bij het achteraf betaald parkeren.

Om dit heugelijke feit te vieren is vandaag, vrijdag 28 oktober 2016, een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen ondernemersvereniging Hart van Tiel en de gemeente Tiel.

Tiel is de eerste gemeente in ons land waarbij de partijen op een dergelijke manier de handen ineen hebben geslagen. Dat is mede mogelijk door het feit dat alle openbare parkeerplaatsen in Tiel in gemeentelijk beheer zijn. Behalve de gemeente hebben ook Stadspromotie Tiel, de FlipPas BV, de ondernemersvereniging Hart van Tiel samengewerkt om dit te realiseren.

Met de feestmaanden voor de deur is dit een prachtig moment. René van IJzendoorn, voorzitter van  Hart van Tiel: ‘Je wilt nu eenmaal als winkelier graag iets terugdoen als een klant bij jou in de winkel iets koopt. De landelijke ketens hebben daarvoor vaak een eigen, landelijke klantenpas en Tiel heeft nu dus de FlipPas. Met zo’n 60 aangesloten bedrijven is er aardig wat bij elkaar te sparen. Dus parkeren in Tiel kan voor de slimme consument voortaan gewoon gratis zijn.’

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers (herkenbaar aan de grote ronde sticker bij de voordeur). Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. En nu dus ook om het parkeergeld mee te betalen. Voor meer informatie over dit spaarsysteem, kijk op www.flippas.nl