‘FlipPas is los’

‘FlipPas is los’
Nieuws

Afgelopen zaterdag is de FlipPas geïntroduceerd bij het Tielse winkelpubliek. Om 13.00 uur stond er een lange rij mensen op een rode loper, te wachten op de introductie met de hoop om kans te maken op een gratis FlipPas met goodie bag. Daarnaast was er een verloting onder facebookvolgers en werden er in totaal 125 FlipPassen met goodie bags uitgedeeld.

De eerste FlipPas, met ook echt nummer 1, werd uitgereikt aan de eerste burger van Tiel, Burgemeester Hans Beenakker. Hij toonde zich enthousiast over dit initiatief van de ondernemersvereniging Hart van Tiel en sprak lovende woorden over de inspanningen van de werkgroep. Flipje deelde vervolgens samen met leden van de werkgroep de goodie bags uit. De vijftigste deelnemende partner, de Blank Mode, werd tijdens de uitreiking even in het zonnetje gezet. De FlipPas gaat van start met zestig deelnemende partners en met leuke acties.

Een houder van de FlipPas spaart punten bij de deelnemende partners en kan die daar ook weer inwisselen. Voor korting, speciale aanbiedingen of extraatjes. De FlipPas is bedoeld om het winkelen in Tiel te stimuleren en het publiek naar Tiel te bewegen. Onder de deelnemers bevinden zich dan ook horecabedrijven, elektronicazaken, modewinkels, bakkers, rijwielzaken, kapsalons en zelfs Kringloopwinkel Secunda, die deze week een tweede winkel opent in het centrum. En het maakt niet uit of het een landelijke keten of een lokale ondernemer betreft, iedereen is even enthousiast!

De drijvende kracht achter de FlipPas is de ondernemersvereniging Hart van Tiel.

Voor meer informatie: www.flippas.nl