Met je FlipPas naar grote hoogte – Bijzondere novemberprijs Hotel Van Der Valk

Met je FlipPas naar grote hoogte – Bijzondere novemberprijs Hotel Van Der Valk
Nieuws

De FlipPas-maandprijs van november is een geweldig oud-en-nieuwarrangement van Hotel Van Der Valk. Een diner, feest, overnachting en ontbijt met het prachtigste uitzicht op het vuurwerk dat Tiel te bieden heeft: de bovenste verdieping van de nieuwe toren van het Van Der Valk-complex. Begin november kreeg een blije winnares een prachtige Buddha to Buddha-armband uitgereikt bij juwelier The Young 1. De prijs van de maand november krijgt minstens zulke enthousiaste reacties op social media. Annabel van der Valk: “De FlipPas is een superleuk initiatief, waar wij graag iets moois voor doen. Het is heel mooi dat mensen die in Tiel winkelen, beloond worden met punten die ze ook weer in Tiel kunnen besteden. Ik vind het goed om te zien hoe de FlipPas wordt omarmd en welke mooie winkels eraan deelnemen.”

In de SIXX-bar, op 53 meter hoogte – de hoogste etage van het Hotel Van Der Valk – vertelt Annabel van der Valk over de prachtige actie, en de mooie ruimte waarin we ons bevinden. “We hebben er een jaar over gedaan om te komen tot wat het nu is. We hebben een jonge enthousiaste architect in de arm genomen om ons een handje te helpen. Maar het resultaat is er dan ook naar, ik ben er erg trots op. Ook om te zien hoe de gasten reageren. Het uitzicht heeft een bijzonder effect op de mensen uit Tiel. Zonder uitzondering, ook de mensen die dat anders niet zullen zeggen, zie je dat er iets magisch met ze gebeurt als ze vanaf deze hoogte het uitzicht over hun stad bekijken. Helemaal als je ook nog een zonnetje op de daken ziet schijnen. Stuk voor stuk zijn ze enorm trots.”
In de SIXX-bar komen gasten om te loungen en ontspannen te genieten van ‘drinks & bites’, zoals Annabel van der Valk het noemt. De ruimte heeft een luxe sfeervolle inrichting waar je geniet van een bijzondere atmosfeer én een bijzonder uitzicht. Er zijn voorzichtige plannen om ook het dak van de toren te benutten voor de gasten, maar daar kan ze in dit stadium nog niet veel over vertellen.

Over de FlipPas-prijzenactie vertelt Annabel dat vooral het vuurwerk vanaf deze hoogte een onvergetelijke indruk maakt. Tijdens de bouwfase was ze met oud-en-nieuw al eens op deze hoogte en heeft ze gezien dat Tiel een prachtig vuurwerk heeft dat vanaf hier optimaal te zien is. “We hebben bovendien een eigen vuurwerkshow en het vuurwerk ontploft hier op ooghoogte. Het is echt spectaculair.” Over het FlipPas-arrangement – waarvoor de winnaar 21 jaar of ouder dient te zijn: “We bieden een all-in oud-en-nieuw voor twee personen. De winnaar krijgt een zes-gangen shared dining, een feest met onder andere live-muziek, om twaalf uur champagne, een overnachting in een luxe suite én een luxe ontbijt. Alles inclusief hapjes en drankjes, het wordt een avond vol verrassingen.” Ze geniet zelf ook zichtbaar van deze prachtige aanbieding. “Na een avond vol feest hoeft de winnaar zich geen zorgen te maken over de thuisreis, maar kan de volgende dag uitgerust in ons hotel wakker worden. Zoals wij zeggen: See you at SIXX!”

Iedere FlipPas-gebruiker die zijn pas heeft geregistreerd en in de maand november minimaal vier keer zijn of haar pas heeft gebruikt, én in dit geval 21 jaar of ouder is, maakt kans op dit fantastische arrangement.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Ook is het met de FlipPas mogelijk om je parkeergeld te betalen in de binnenstad. Handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel