FlipPas Paasactie

FlipPas Paasactie
Nieuws

Deze maand heeft de FlipPas-organisatie een extra actie verzorgd: de FlipPas-Paasactie! FlipPas stelt een enorme chocolade Paashaas als prijs beschikbaar. Hij heeft een gezellig plekje gevonden in de Paasetalage van Bakkerij Bouman, die er een Paasbrood, een gevuld Paasei, een Paashaantje en een Paashaasje van brood bij doet.

De winnaar wordt getrokken uit de FlipPas-houders die in de week voor de Pasen zijn geregistreerde – inclusief telefoonnummer! – FlipPas gebruikt. De winnaar krijgt zaterdag om 1 uur bericht en kan dezelfde middag zijn prijs ophalen.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 50 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel