FlipPas-prijzenpartner april: Woonstee Tiel

Deelnemer van het eerste uur Woonstee Tiel is prijzenpartner van de FlipPas-maandprijs en stelt een bijzondere prijs ter beschikking: een longchair met een waarde van maar liefst duizend euro! “Als we een prijs weg mogen geven, dan doen we het graag goed,” aldus eigenaar Arjan Schaap.

Sinds 2000 zit zijn winkel al gevestigd in Tiel. Stap de winkel binnen en achter ieder hoekje vind je weer een andere ruimte, ingericht met smaakvolle meubels met een robuuste en stijlvol chique uitstraling. De totale winkeloppervlakte is veel groter dan je van buiten zou verwachten.

Arjan is blij met de FlipPas. “Het is een leuk systeem en ik hoor er veel positieve geluiden over.” Arjan is zelf binnenhuisarchitect en zijn vrouw Karin is styliste. En in hun woonwinkel vind je een heel eigen collectie. “Deze longchair is een Nederlands product, van een bedrijf dat deze speciaal voor ons maakt. We werken samen met diverse Nederlandse bedrijven die meubels speciaal voor onze winkel maken. Van industrieel tot trendy, eigenlijk kun je zeggen ‘hip klassiek’.”

Van A tot Z of alleen een lamp

Woonstee Tiel kan een inrichting compleet verzorgen. Arjen vertelt dat ze van wandbekleding tot verlichting en van vloeren tot raamdecoratie, alles in één plan mee kunnen nemen. “Maar klanten komen hier ook voor een vrijblijvend advies over bijvoorbeeld de stroompunten in een nieuwbouwhuis. Vaak zitten die nét niet op de plekken waar ze handig zijn. En als je dat tijdens de bouw al kunt veranderen, scheelt dat veel gedoe. Wij maken in een handomdraai een tekening met de stroompunten op de juiste plaatsen. En als mensen hier eenmaal binnen zijn geweest, dan zien we ze vaak wel weer terug als ze toe zijn aan de inrichting. Ze zijn vaak verrast over hoe betaalbaar ze hier al meubelen kunnen vinden, terwijl alles toch een eigen stempel heeft. Er zijn bijvoorbeeld veel hippe stoffen die een fris accent geven. Dat is wel een beetje onze stijl: een rustige basis met bijzonder accenten, maar wel altijd van een mooie kwaliteit. Het werkt voor ons heel prettig dat Karin de styling kan doen en ik voor de grote lijnen kan zorgen, dan hou je het overzicht veel beter.“

Luisteren

En of je nu je hele interieur wilt laten verzorgen, of een opfrisbeurt voor je inrichting wilt, een beetje zoals op tv in de programma’s van VT Wonen en Eigen Huis wel wordt gedaan, alles is mogelijk. En advies is kosteloos en vrijblijvend. “We leveren wat bij de klant past en daarvoor is het heel belangrijk om goed te luisteren. En we gaan graag nét een beetje verder dan de klant van ons verwacht. Dat waarderen mensen en ze komen dan ook graag bij ons terug.”

De longchair die Arjan Schaap ter beschikking stelt is speciaal voor Woonstee Tiel gemaakt. Een tijdloos meubel dat wellicht bij de winnaar in huis nog voor de nodige strijd zal zorgen, wie mag er plaats nemen in deze riante relaxzetel. En voor de niet-winnaars heeft Arjan in de maand mei nog een leuke actie: dubbele FlipPas-punten op alle woondecoratie! “In de maand april hebben we sowieso hele leuke acties van Riviera Maison producten, dus het is de moeite waard om binnen te lopen.”

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 50 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel