FlipPas-prijzenpartner december: Van Dijkhuizen

FlipPas-prijzenpartner december: Van Dijkhuizen
Nieuws

H.v. Dijkhuizen Tiel om precies te zijn. Ook zij zijn FlipPas-deelnemer. Bij de tankstations en de wasstraten in Tiel en omgeving spaar je FlipPas-punten. Van Dijkhuizen is bovendien FlipPas-prijzenpartner voor de maand december. Met een prachtige prijs: Een jaar lang gratis tanken*.

Zo’n sterretje hoort daar natuurlijk direct bij, want gratis is niet onbeperkt. Heidi van Dijkhuizen vertelt ons wat het precies inhoudt: “De winnaar van de FlipPas-maandprijs van december ontvangt van ons twaalf waardebonnen met ieder een waarde van vijftig euro. Dus iedere maand kan de winnaar voor vijftig euro tanken. Iemand kan er natuurlijk ook voor kiezen om meer dan één waardebon per maand te gebruiken, maar op = op,“ lacht ze.

Tijd voor een interview is er eigenlijk niet, want eind van het jaar staan er maar liefst drie grote projecten tegelijkertijd op het programma. Drie stations die of een herstyling of een verbouwproject ondergaan. “We werken met een klein team aan een groot bedrijf, dus eigenlijk hebben we het altijd behoorlijk druk.” In Tiel zijn er vijf tankstations waar de FlipPas-gebruiker punten kan sparen, op Medel, de Havendijk, de Nieuwe Tielseweg, natuurlijk op de Veemarkt en aan de Rivierenlandlaan.

“Als Tiels bedrijf willen wij natuurlijk graag meedoen aan de FlipPas, dat is een mooi Tiel project om klanten te belonen voor hun klandizie. Wij hebben natuurlijk ook al de Total-spaarpunten, maar de FlipPas is zo Tiels, daar willen we echt aan meedoen, dus hebben we dat erbij gedaan.” Ook bij de wasstraten van de tankstations worden FlipPas-punten gegeven.

Samen met haar zus Carla runt Heidi het bedrijf dat door haar vader in 1968 werd opgericht, Ook vader is nog steeds maar liefst zes dagen (!) in de week actief in het bedrijf. Het bedrijf werd opgericht aan de Nieuweweg, en destijds door André van Duijn geopend. Wie in Tiel is er nou eigenlijk niet groot mee geworden, zou je bijna zeggen?

Nu hebben ze ook alternatieve brandstoffen en laadpalen voor elektrische voertuigen. “24 uur per dag, gewoon excellent,” zo horen we in de bedrijfsfilm. Zoals we uit diverse zaken opmerken is Van Dijkhuizen tot op het bot een sociaal bedrijf dat de relatie met haar klanten heel belangrijk vindt. Vader Henny hechtte altijd al veel waarde aan service, kwaliteit en uitstraling. Het moet schoon zijn en waardigheid uitstralen. Nog steeds zien we dat deze waarden hoog in het vaandel staan bij het bedrijf, denk bijvoorbeeld aan de prachtige vestiging op Medel, die met het oog op de toekomst werd gebouwd.

H.v. Dijkhuizen heeft voor de FlipPas-houders die naast de maandprijs grijpen, nog wel een leuk extraatje. “Na de uitreiking van de maandprijs geven wij aan de eerste tien FlipPas-houders die komen tanken op het dan gerestylede station op Rauwenhof een H. v. Dijkhuizen paraplu cadeau. Ze moeten natuurlijk wel even hun FlipPas aan ons laten zien, want wij krijgen ook veel mensen van buiten de stad en kunnen niet aan de klanten zien of ze een FlipPas hebben of niet. We proberen wel al onze medewerkers te instrueren dat ze om de pas vragen, maar in de drukte van alledag, wordt het natuurlijk ook nog weleens vergeten.”

Vier keer de FlipPas gebruiken in de maand december geeft kans op deze prachtige maandprijs.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel