FlipPas-prijzenpartner juli: GEJO Cycleworld

FlipPas-prijzenpartner juli: GEJO Cycleworld
Nieuws

Tiel – GEJO Cycleworld, aan de Lutterveldweg in Tiel, is in de maand juli al voor de tweede maal prijzenpartner van de FlipPas. Gilbert en Wendy de Wit schenken dit jaar een Trek DS 3 crosshybride fiets, met een waarde van 699 euro aan de gelukkige winnaar. “Een uniseks-fiets, geschikt voor zowel dames als heren, multifunctioneel, comfortabel en robuust,” zo vat Gilbert de eigenschappen kort samen.

Vorig jaar vierde het bedrijf zijn veertigjarig bestaan. “Een fantastisch jaar,” vertelt Gilbert. “We maakten echt de gekste dingen mee, die ons een enorm gevoel van waardering hebben gegeven. Klanten én leveranciers kwamen met allerlei verrassingen binnen, dan weer een taart, dan weer bloemen, dan weer viel er een prachtige kaart op de mat, we zijn echt heel erg verwend!” Van een verzekeringsbank kregen ze een appelboom voor in de tuin. “Allemaal hele mooie blijken van waardering.” Er werd veel teruggeblikt op de historie en daarbij werd ook de schoonvader van Gilbert niet vergeten, die de zaak veertig jaar geleden oprichtte. “Wat veel mensen niet weten is dat het bedrijf ontstaan is vanuit een tectyleerbedrijf.”

 Toerisme groeit

Maar zelf lieten ze zich ook niet onbetuigd. “We hebben iedere maand een bijzondere actie gedaan. Iedere keer met een ander thema en op de koopzondagen organiseerden we iedere keer iets anders.” Inmiddels is de rust weer een beetje weergekeerd na dat jaar vol actie. Tijd voor weer een FlipPas-maandprijs. “Na de Pasen is iedereen weer in beweging gekomen en zie je dat iedereen weer zin heeft in de zomer en fietsen. We merken ook de enorme opkomst van het fietstoerisme in Tiel. Dag trekt echt heel erg aan. Heel veel mensen komen voor een dag een fiets bij ons huren. Sowieso is het hele toerisme erg aan het groeien in Tiel en omgeving. Je voelt het en ziet het echt.”

 Sportieve maand

Juli is een sportieve maand met veel fietstochten. En ook een maand vol sportieve aanbiedingen. “Natuurlijk hebben we in juli Flipjes toertocht en onze eigen GEJO Kersentocht staat ook op de agenda, op 7 en 8 juli. Een prachtig toertocht die door Toerclub de Batauwers wordt georganiseerd. Tijdens die toertocht kun je bovendien gratis kersen eten in de boomgaard van de familie Hakkert. We zien daarbij een enorm gemêleerd publiek, van sportsteppers, skeelers, wielrenners, E-Bikers, echt van alles komt erop af. Maar de kersentocht is inmiddels dan ook echt een begrip en biedt voor ieder wat wils. Je kunt kiezen tussen 35, 70 en 115 kilometer.”

En in juli is GEJO Cycleworld dus weer FlipPas-prijzenpartner. “Dit keer geven we een mooie sportieve fiets cadeau. Een fiets die geschikt is voor zowel dames als heren, een Trek DS 3 crosshybride met een winkelwaarde van 699 euro. De winnaar kan daarmee extra veel genieten van een mooie zomer.” 

FlipPas

De FlipPas is een spaarsysteem met 55 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air Miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties.

De FlipPas stimuleert de lokale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook op diverse plaatsen het parkeergeld in de binnenstad betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:

Website: www.flippas.nl

Fotobijschrift: Gilbert en Wendy de Wit (GEJO Cycleworld) bij de te winnen fiets, een Trek DS 3 crosshybride, met een waarde van 699 euro.

Publicatie: 2 juli 2018