FlipPas-prijzenpartner van de maand maart: Blijdesteijn Mode

FlipPas-prijzenpartner van de maand maart: Blijdesteijn Mode
Nieuws

Blijdesteijn Mode is FlipPas-deelnemer van het eerste uur. De voornaamste reden om mee te doen was de mogelijkheid om met de FlipPas bij de parkeermeters te kunnen betalen. “Maar de maandprijzen maken het gewoon heel leuk,” zo vertelt Bram van Blijdesteijn desgevraagd. En in het voorjaar is het natuurlijk heel fijn om een mooie modeprijs weg te kunnen geven.

De maandprijs van Blijdesteijn Mode bestaat uit een luxe VIP-ontvangst, een personal stylist en een outfit ter waarde van 500 euro. “Mensen mógen natuurlijk meer uitgeven, als ze toch die personal stylist tot hun beschikking hebben,” zegt Van Blijdesteijn, “maar de cheque die ze krijgen heeft een waarde van 500 euro, dus dat deel nemen wij voor onze rekening.”

Fris en jong

Dat er bij Blijdesteijn mooie mode te koop is, dat weten de meeste mensen in Tiel wel. Dat er tegenwoordig ook veel frisse jonge merken te vinden zijn, en dat er voor ieders portemonnee een leuke outfit te scoren valt, dat is wellicht minder bekend. Hoe dan ook, Tiel mag trots zijn op een dergelijk winkel in haar binnenstad. “Vanuit het hele land hebben wij mensen die we tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Die vinden het natuurlijk heel leuk als ze het parkeergeld ‘cadeau’ krijgen als ze bij ons iets kopen. Het idee achter de FlipPas vind ik echt goed, het is inmiddels echt een Tiels ‘ding’. Alleen zijn de mensen nog wat terughoudend met het inleveren van punten. Typisch Nederlands: ze willen eerst flink wat punten sparen. Wij gaan daarvoor de komende tijd leuke acties bedenken om met de gespaarde punten mooie kortingen te krijgen.”

Voorjaar

De winkel is al helemaal klaar voor het voorjaar. Er ligt zelfs prachtig groen gras op de begane grond en het lentegevoel spat van de nieuwe collecties af. De komende periode staat bovendien bol van de evenementen, iedere week staat een andere afdeling in het zonnetje. “We hebben de voorjaarsmodeshows gepland en elk weekend hebben we leuke events waarbij modellen de nieuwe collecties showen terwijl de bezoekers kunnen genieten van een hapje, een drankje en een muziekje. Op 21 en 23 maart is er nog ruimte bij de modeshows, die Anouk Smulders presenteert.” Vooral de trendafdeling wil Van Blijdesteijn extra onder de aandacht brengen. “Mensen moeten gewoon even binnen lopen, dan zien ze dat we zelfs nog meer bieden dan wat iedereen eigenlijk altijd wel van ons verwacht. En je krijgt bij ons voor hetzelfde geld gewoon echt een veel betere kwaliteit.”

De komende maanden is Blijdesteijn Mode alle koopzondagen open en ook op 5 maart, als de Trouwroute in Tiel wordt georganiseerd, is Blijdesteijn Mode van de partij. “Het trouwseizoen begint natuurlijk weer, daar zijn we al helemaal klaar voor. En we krijgen al gelijk echt zin in de zomer, met al die zomerse artikelen. Er zijn veel nieuwe kleuren in de collecties en van slippers tot korte broeken, maar ook sjaals, tassen, we hebben eigenlijk alles voor een complete outfit!”

Extra actie

Blijdesteijn Mode was vanaf het begin goed in de picture als FlipPas-deelnemer. “Mensen zijn er direct om gaan vragen en dat gaat nog steeds door. Terwijl wij – uit principe – geen stickers of wobblers plakken om dat aan te geven. Dat past niet bij onze uitstraling, dus daar kiezen wij niet voor. We hebben wel een standaard met FlipPas op de balie, dat is voor ons voldoende.” En zoals gebruikelijk voor de prijzenpartner heeft ook Blijdesteijn Mode al een actie klaar voor de volgende maand, voor iedereen die naast de hoofdprijs grijpt. “Iedere FlipPas-houder die in de maand april een jas van minimaal 100 euro koopt, krijgt een sjaal ter waarde van 29,95 euro cadeau!”

FlipPas

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij je hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel