FlipPas-prijzenpartner november Margriet van Heesch: ‘Aandacht smaakt naar meer!’

FlipPas-prijzenpartner november Margriet van Heesch: ‘Aandacht smaakt naar meer!’
Nieuws

Voor de tweede keer is Margriet van Heesch van Grand Café Hart van de Betuwe en Restaurant de Betuwe FlipPas-prijzenpartner. Vorig jaar in december, dit jaar in november. Is dat soms zo afgesproken? “Nee hoor,“ aldus de goedlachse gastvrouw. “Het liep toevallig zo, en aangezien wij de FlipPas een zeer warm hart toedragen, was alles binnen no-time in kannen en kruiken.” En da’s wel zo makkelijk voor een horecavrouw.

Margriet is dus vanaf het prille begin betrokken bij de FlipPas. En ook dit keer is zij de prijzenpartner met ook ditmaal weer een geweldige prijs: een jaar lang gratis uit eten voor twee personen met een totale waarde van maar liefst 600 euro! En ook voor degenen die naast de hoofdprijs grijpen zijn er de hele maand december smakelijke extra FlipPas-acties: FlipPas-houders die in december winterspecialiteiten zoals erwtensoep, glühwein, warme chocomelk of Apfelstrudel betalen met hun gespaarde FlipPas-punten, ontvangen hierop een korting van 50%!

Maandprijs november

Margriet legt nog eens uit wat de maandprijs van de maand november precies inhoudt. “Het gaat om een maandelijkse lunch of diner voor twee personen met een waarde van maximaal 50 euro per keer. De totale waarde is dus 600 euro. Maar als mensen liever een barbecue met vrienden willen, of een verjaardagsfeestje, dan mag dat bedrag ook daaraan worden besteed.”

Ideeën

“Ik bruis van de ideeën om de Tielse binnenstad leuker en aantrekkelijker te maken” vervolgt ze enthousiast.  “Dan zie ik ergens iets en dan denk ik ‘dat is leuk voor de Promenade’ of ‘precies iets voor de Waterstraat.’ Die betrokkenheid bij het wel en wee van de binnenstad van Tiel is ook een van de belangrijkste redenen waarom Margriet meedoet aan de FlipPas.  “Zoals wellicht bekend is draag ik de lokale middenstand een warm hart toe. Maar we moeten het met zijn allen doen! Samen maken we het aantrekkelijk en gezellig om in de stad te winkelen en te verblijven. Op die manier komen mensen – wij noemen ze liever gasten – bij je terug. Als we daar als ondernemers samen in optrekken, dan stimuleren we het bezoek aan de binnenstad.”

Leuke dingen

We vragen of er nog meer op stapel staat Grand Café Hart van de Betuwe en Restaurant de Betuwe. “Heb je even?” vraagt Margriet gekscherend. “In maart 2018 komt Timo Martin naar het Restaurant. De verkoop van de eerste avond loopt zo goed, dat we al een optie voor een tweede avond hebben genomen. En in januari hebben we Jannes, altijd feest natuurlijk. Verder zijn we druk bezig met andere leuke acties, vaak in samenwerking met andere partijen. Ja, we zijn echt lekker bezig.” Klinkt goed allemaal. Hoe doen ze dat toch bij De Betuwe? “Ze zeggen weleens: ‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.’ En zo is het precies” gniffelt Margriet.

Kerstdagen

Ook voor de kerstdagen is al heel veel belangstelling. In Restaurant de Betuwe worden er zowel eerste als tweede kerstdag traditioneel de hele dag door feestelijke arrangementen georganiseerd, die zijn ook leuk zijn voor de kinderen. “We hebben de vastgestelde kerstmenu’s, maar onze gasten kunnen natuurlijk ook à la carte eten tijdens de feestdagen. De economie trekt weer aan en we kunnen goed merken dat de mensen weer makkelijker uit eten gaan. En behalve het eten hebben we ook mooie dinerbonnen voor ónder de boom” aldus de prijzenpartner van november.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel