FlipPas-prijzenpartner van het eerste uur

FlipPas-prijzenpartner van het eerste uur
Nieuws

Daan Dansen prijzenpartner oktober 2019

Elektronicazaak Daan Dansen in Tiel is al vanaf het eerste uur FlipPas-deelnemer. En inmiddels ook al voor de derde keer prijzenpartner. Deze keer is er weer een prachtige Samsung Ultra HD 55 inch Smart-tv te winnen met een winkelwaarde van 699 euro.

“Een televisie met een superscherp 4K beeld, dat kijkt echt heel fijn,” vertelt Daan. “En een Smart-tv heeft zoveel extra’s, daar wordt de winnaar vast heel blij van!” Deelnemer van het eerste uur dus, en betrokken ondernemer. Daan Dansen wil dan ook dat zijn winkel bekend staat om de persoonlijke aandacht. “Het is echt zo dat we bijna al onze klanten persoonlijk kennen. In een winkel als de onze is de langetermijnrelatie belangrijk. We willen eerlijk advies geven, want alleen dan komen klanten bij je terug.”

Al vier jaar FlipPas

De FlipPas blijft een mooi middel om consumenten te belonen en gaat nog steeds meer leven, merkt ook Daan. “Ook de acties die we met de FlipPas doen worden steeds vaker gezien en gebruikt! Inmiddels is de FlipPas er bijna vier jaar, die heeft zijn plek echt wel gevonden. Dat is goed te merken, spaarders komen ook steeds vaker hun gespaarde punten inwisselen. Dat was in het begin natuurlijk nog niet zo snel het geval, maar er staan nu vaak flinke bedragen op de FlipPas.”

De winkel van Daan Dansen in de Waterstraat staat – natuurlijk zouden we bijna zeggen – aan één zijde helemaal vol met grote televisies. Prachtige schermen met haarscherpe beelden. Aan de andere kant allerlei elektronica, van fotocamera’s tot laptops en geluidsapparatuur tot printers, zoals Daan het zelf verwoordt: voor werk, school en plezier. “De draadloze geluidssystemen, zoals de Sonos soundbar, zijn op dit moment erg in trek en ook Bose-shop krijgt veel belangstelling,” vertelt hij. Op zijn website zien we Daan regelmatig video’s plaatsen waarop hij bijvoorbeeld de werking producten laat zien.

Ultra HD led

De prijs die hij deze maand ter beschikking stelt is een Samsung Ultra HD Smart-tv met een winkelwaarde van maar liefst 699 euro. “Een prachtige maat ook, met een doorsnede van 55 inch. Een prijs die iedereen graag zal willen winnen, want je ziet dat de techniek en mogelijkheden bij een Smart-televisie steeds verder ontwikkelen.” En wat de FlipPas-gebruiker daarvoor moet doen? “Vier keer je FlipPas gebruiken in de maand oktober én even zorgen dat je pas geregistreerd is. Dat is alles!”

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.