FlipPas: Punten, punten en nog eens punten

FlipPas: Punten, punten en nog eens punten
Nieuws

Twee weken na de introductie van de FlipPas begint het goed door te dringen tot Tiel: De FlipPas zorgt ervoor dat de consumenten een extraatje krijgen van de Tielse winkeliers. Een beloning voor het kopen bij de lokale ondernemers.

De lokale economie ondersteunen geeft direct voordeel voor de eigen leefomgeving. Zoals Daan Dansen het eerder in dit kader verwoordde: ‘Bol.com en Zalando hebben geen reclameborden langs de plaatselijke sportvelden, het zijn de lokale ondernemers die dat doen.’ En die lokale ondernemers steunen, komt dus uiteindelijk ten goede aan je eigen leefomgeving.

De beloning van de ondernemers aan de consument uit zich in het schenken van punten bij de aankopen en speciale acties voor de FlipPas-houder. Bovendien komt er begin 2016 een aanpassing in de parkeerautomaten waarmee de FlipPas-houder het parkeergeld kan betalen met het tegoed op de FlipPas. De winkelier maakt daarmee als het ware het parkeren gratis, wat een extra stimulans is, ook voor mensen van buiten Tiel.

De FlipPas-organisatie heeft bovendien nog een paar leuke acties op stapel. Want de FlipPas kopen en gebruiken is één ding, maar hem registreren is net zo belangrijk. Als dat gebeurt dan hebben alle partijen, de winkelier en de consument, er optimaal profijt van. Acties kunnen dan heel gericht worden bedacht waardoor de consument nog meer plezier van de pas heeft.

De organisatie gaat daarom het registreren extra belonen, iedere 500ste pashouder die zijn pas registreert krijgt 1.000 punten cadeau. En ook op de facebookpagina worden punten weggegeven.

Kijk voor meer informatie op de website van www.flippas.nl en www.facebook.com/flippastiel.

De drijvende kracht achter de FlipPas is de ondernemersvereniging Hart van Tiel.