FlipPas-sparen – In oktober: Een Buddha to Buddha armband

FlipPas-sparen – In oktober: Een Buddha to Buddha armband
Nieuws

De eerste prijs is uitgereikt, tijd om bekend te maken wat de tweede FlipPas-prijs van dit najaar wordt: Met medewerking van juwelier The Young 1 wordt in de maand oktober een prachtige Buddha to Buddha armband verloot onder de actieve FlipPas-spaarders.

We gaan in de winkel kijken om te zien – én horen – hoe de FlipPas leeft bij The Young 1. “We vinden het heel leuk dat de FlipPas er is in Tiel. We doen er graag aan mee, want we vinden het echt een boost voor de consumenten en een mooie beloning voor onze vaste klanten”, zo vertelt Menoka Eggink, verkoopmedewerkster van The Young 1. “Daarom vragen we ook al onze klanten bij het afrekenen iedere keer of ze een FlipPas hebben. We horen dan nog weleens dat dat niet overal gebeurt. En die mensen die de FlipPas nog niet kennen, worden vaak enthousiast als we het uitleggen. We verkopen dan ook regelmatig een FlipPas.”

Dat er steeds meer winkels zijn die een klantenpas hebben, wordt nog weleens als gedoe ervaren. Met de FlipPas kun je in maar liefst 70 winkels terecht en je kunt ook de app gebruiken. Dan hoef je de pas niet eens bij je te hebben. Eigenlijk dus gewoon heel veel gebruiksgemak. Bij The Young 1 raden ze hun klanten ook altijd aan om de app te gebruiken.

Nadine Lopulissa, bedrijfsleidster, vertelt over de prijs voor de maand oktober. “Het gaat om een prachtige Buddha to Buddha Ellen medium, met een winkelwaarde van 520 euro. Een mooie armband die zowel door mannen als door vrouwen gedragen kan worden.” Het blijkt sowieso een mooie periode om bij The Young 1 binnen te lopen, zo horen we. “We krijgen in het najaar altijd veel vertegenwoordigers over de vloer, die ons de nieuwste trends en coole sieraden laten zien. Ze zien die graag in onze winkel, omdat dat aansluit bij ons publiek en onze uitstraling.” De merken waar het om gaat zijn onder meer Michael Kors, Pandora, Diesel, Rebel & Rose, Ti Sento, Fossil en G-Shock.

Wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige prijs, is in de maand oktober minimaal vier keer je FlipPas gebruiken. En je pas registreren natuurlijk. Als je je pas wel hebt gebruikt, maar niet hebt geregistreerd, weten we niet wie je bent. Dat zou toch zonde zijn!

Mocht je nou naast deze mooie prijs grijpen, dan heeft The Young 1 na deze spaarmaand voor iedereen met een FlipPas nog een mooie actie: de hele maand november krijg je bij aankoop van Buddha to Buddha sieraden dubbele FlipPas-punten!

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 70 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Ook is het met de FlipPas mogelijk om je parkeergeld te betalen in de binnenstad.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel