FlipPas voor Sinterklaas

FlipPas voor Sinterklaas
Nieuws

Afgelopen zaterdag kwam de goedheiligman aan in Tiel. Op de Waalkade trotseerden duizenden kinderen en hun ouders de gure weersomstandigheden om hem een warm welkom te heten. Ook de Burgemeester gaf hem een warm welkom en had dit jaar nog een extra verrassing voor de Sint: vorige week kreeg de Burgemeester de eerste FlipPas en die gaf er zaterdag ook één aan Sinterklaas.

Blijkbaar had Sinterklaas al gehoord van het nieuwe spaarsysteem in Tiel, want hij was erg enthousiast toen hij de pas in ontvangst nam. De vertegenwoordigers van de ondernemersvereniging Hart van Tiel legden de Sint precies uit hoe de FlipPas werkt. Voor Sinterklaas komt de FlipPas precies op tijd. Hij vond het wel jammer dat nog niet alle winkels meedoen, en nu moet hij soms nog zelf vragen of hij punten kan sparen, ‘maar’, zo gaf hij aan, ‘dat zal nog wel de gewenning zijn’.

René van IJzendoorn en Pieter Mens vertegenwoordigden de ondernemersvereniging en vertelden Sinterklaas dat er nog iedere dag nieuwe ondernemers worden aangesloten op het systeem en dat de Sint dus bij steeds meer winkels terecht kan met zijn pas. Sinterklaas was ook erg nieuwsgierig naar waar de FlipPas gekocht kon worden en vond ook het ontwerp van de pas erg mooi! Voor nog meer informatie verwezen de heren van de ondernemersvereniging de Sint naar de website www.flippas.nl.

De drijvende kracht achter de FlipPas is de ondernemersvereniging Hart van Tiel.