FlipPas-winnaar oktober bekend

FlipPas-winnaar oktober bekend
Nieuws

Afgelopen zondag werd de maandprijs van de maand oktober uitgereikt, mede mogelijk gemaakt door juwelier The Young 1. De winnares van deze maand is Elizabeth de Leeuw uit Kerk-Avezaath.

“We kregen enorm veel reacties op onze actie als PrijzenPartner”, vertelt Nadine Lopulissa van The Young 1. “We hebben ook echt flink wat mensen een FlipPas verkocht omdat ze graag mee wilden dingen naar de prijs.” Dat horen we voordat we de prijswinnares ontvangen om haar de prachtige Buddha to Buddha armband te overhandigen die ze heeft gewonnen. Waarmee? Met niets meer en niets minder dan haar FlipPas gebruiken. Dat deed ze altijd al, zonder dat ze er erg in had dat ze daar nu iets mee kon winnen, zo vertelt ze ons.

Tijdens de PrijzenPartner-actiemaanden maakt iedere FlipPashouder – die de pas heeft geregistreerd – kans op de geweldige maandprijs als hij of zij minimaal vier keer de pas gebruikt. En dat doe je al snel. Elizabeth de Leeuw, winnares van deze maand, tankt ermee, gebruikt hem bij de bakker, als ze koffie gaat drinken, bij Secunda, als ze kleding koopt en zo nog wel wat meer. Dat ze daardoor nu ineens kans maakte op zo’n mooie prijs, dat heeft haar volledig verrast. “Ik vind de FlipPas echt superhandig, helemaal nu je er ook mee kunt betalen bij de parkeerautomaten. Je hebt vaak geen kleingeld bij je, en nu hoeft dat ook niet meer. Ik heb ongemerkt al flink wat punten bij elkaar gespaard,” zo vertelt Elizabeth.

Simone de Boer van Jazzy Tiel liet de act Heavy Hoempa een vrolijke noot verzorgen na het overhandigen van de prijs. “Echt een hele leuke actie voor Tiel,” zo zegt zij over de FlipPas.

Ook in de maand november is er weer een prachtige prijs te winnen: oud-en-nieuw vieren met een heerlijk diner, een Champagne Skyball – all-in, slapen in een geweldige suite en een luxe ontbijt. Verzorgd tot in de puntjes vier je oud-en-nieuw op een geweldig feest bovenin de toren van Hotel van der Valk in de SIXX Skybar (21+).

Wat je moet doen? Zorgen dat je een FlipPas hebt – te koop bij de deelnemende winkeliers, zorgen dat je FlipPas geregistreerd is, zorgen dat je je FlipPas minimaal vier keer gebruikt in de maand november, en je maakt kans op deze prijs die mede mogelijk wordt gemaakt door Hotel van der Valk. Meer informatie en deelnemers vind je op www.flippas.nl.