Een goed begin van het nieuwe jaar; FlipPas-prijzenpartner Oostendorp laat winnaar kiezen

Een goed begin van het nieuwe jaar; FlipPas-prijzenpartner Oostendorp laat winnaar kiezen
Nieuws

De eerste FlipPas-prijzenpartner voor het nieuwe jaar is Kookwinkel Oostendorp. En dit keer met een keuze uit twee prijzen: een Kenwood keukenmachine of een Global snijset. Beide ter waarde van maar liefst 525 euro. De keuze is aan de winnaar.

Waarom Ingrid Oostendorp een keuze biedt, lijkt misschien wat gemakzuchtig. Maar wie het assortiment van de winkel kent, weet dat er zoveel te kiezen valt, dat zelfs het kiezen van twee prijzen al een lastige was. De merken die de winkel voert, zijn heel divers. Er is voor ieder wat wils. “Vorige keer hebben we een set keukenapparaten van SMEG als prijs beschikbaar gesteld, dus nu kiezen we voor iets anders,” vertelt Ingrid. “En omdat niet iedereen misschien een professionele messenset nodig heeft, hebben we een Kenwood keukenmachine als alternatief.”

Snijsnet

De Global snijset bestaat uit een prachtig messenblok, gevuld met professionele messen en een aanzetstaal en daarbij een mooie snijmat. De Japanse messen zijn van een hoogwaardig materiaal, het door fabrikant Yoshikin gepatenteerde ‘CROMOVA 18 Stainless Steel’. Dat is een staallegering van chroom, nikkel en koolstof met toevoeging van molybdeen en vanadium. Een messenblok is voor dit soort kwaliteitsmessen geen overbodige luxe, want het snijvlak blijft zo onbeschadigd en de messen blijven in optimale conditie.

Keukenmachine

De Kenwood keukenmachine heeft veel extra’s en staat bekend om zijn gebruiksgemak, design en veelzijdigheid. De machine kan voor simpele en ingewikkelde recepten worden, ‘de ideale hulp in de keuken’. “We denken dat we met deze keuze een mooie prijs beschikbaar stellen voor de FlipPas-houders.” Kookwinkel Oostendorp ontwikkelt zich, zelfs bij een honderdjarig bestaan, nog steeds verder tot dé plek voor al je kookvragen. Er worden workshops georganiseerd, van broodbakken tot pasta maken en er zijn geregeld bijzondere evenementen te bezoeken. “We hebben dit jaar ons honderdjarig bestaan gevierd en dus ook nog de nodige feestelijke acties gehouden.”

FlipPas-kerstcadeau

De afgelopen weken kwamen er veel nieuwe klanten in de winkel. “Enkele honderden mensen kregen als kerstpakket een FlipPas cadeau van hun werkgever, met een tegoed daarop. Niet al die mensen kenden de FlipPas natuurlijk. Dus ze kwamen het tegoed bij ons besteden, en wilden de FlipPas daarna weggooien,” lacht Ingrid. “Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ze kunnen de FlipPas die ze hebben gekregen, gewoon gebruiken om ermee te sparen. Twee vliegen in één klap dus eigenlijk! Dat moesten we soms nog wel even uitleggen.”

De komende weken worden er interessante nieuwe FlipPas-deelnemers bekend gemaakt, volg de Facebookpagina voor de nieuwste berichten.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel