“Hiermee wil ik wel gezien worden!”

“Hiermee wil ik wel gezien worden!”
Nieuws

Prijswinnaar FlipPasactie februari

Hij fietst eigenlijk niet veel, geeft Albert Hootsen toe. “Maar met deze fiets wil ik wel gezien worden,” geeft hij aan. Zijn vriendin is best wel jaloers op de prijs die hij heeft gewonnen. Zij krijgt de prachtige bos van Meeuwsen bloemen als troost. “Krijg ik ook een keer bloemen,” ze lacht erbij.

Arjen van Veldhoven van Giant Store Arvel Fietsen staat zelf altijd in de winkel in Buren. “Daar ben ik begonnen en een paar jaar geleden heb ik deze winkel in Tiel geopend. Zelf heb ik dus niet zoveel reacties gehoord, maar volgens de bedrijfsleider in Tiel reageren de mensen hier wel heel positief.” De FlipPas-houders maakten in februari kans op een prachtige TripleX2 fiets van Giant. Een fiets met een winkelwaarde van maar liefst 650 euro! Die werd nu dus in een herenmodel vastgelegd.

Albert Hootsen was totaal verrast toen hij het telefoontje kreeg. “Ik wist helemaal niet van de winactie af. De FlipPas gebruik ik zelf minimaal twee keer per week, als ik ga tanken. En mijn vriendin neemt hem mee naar de stad als ze gaat winkelen. Dus we gebruiken hem goed.” Als hem wordt gevraagd wat hij ervan vindt dat Tiel een FlipPas heeft reageert hij: “Ik denk dat het heel goed is voor Tiel. Het zorgt ervoor dat de mensen meer naar de winkels in Tiel gaan en niet naar een andere stad of op het internet. Je spaart ongemerkt een leuk aantal punten bij elkaar.” De app hebben ze nog niet, maar als hij hoort hoe handig het is dat je de pas niet bij je hoeft te hebben en samen op één kaart kunt sparen, zegt hij die snel te gaan installeren. En dat fietsen? “Het mooie weer komt eraan en met deze fiets ga ik zeker wel veel meer fietsen. Ook nog eens goed voor mijn conditie,” lacht hij. Zijn fiets wordt helemaal volgens zijn keuze besteld door de Tielse vestiging van Giant Store Arvel Fietsen aan de Stationsstraat 15. En zijn vriendin? Die moet het voor deze keer doen met een bos bloemen. Maar wel een prachtige.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel