Intertoys reikt FlipPas-maandprijs uit

Intertoys reikt FlipPas-maandprijs uit
Nieuws

Waardecheque wordt goed besteed

De prijswinnaars van de FlipPas-maandprijs van juli zijn de heer en mevrouw Van Veldhoven uit Zoelen. Bij Intertoys in de Voorstad kregen ze uit handen van Edwin Meijer de waardecheque voor vijfhonderd euro en de bijbehorende bloemen van Meeuwsen, fairtrade bloemist.

“We waren enorm verrast, want wij winnen nooit iets!” Mevrouw Vn Veldhoven roept het bijna uit. “Het is dat mijn man even de e-mail controleerde om te zien of we iets in de postcodeloterij hadden gewonnen, toen hij de e-mail zag van de FlipPas-voorzitter.  We hadden dat echt nooit verwacht en we kijken ook niet iedere dag op de laptop, want zo actief zijn we daar niet mee.”

Van oudsher

De FlipPas gebruiken ze nu zo’n anderhalf jaar, waar ze maar kunnen. Maar eigenlijk nooit bij Intertoys, vertellen ze bijna beschaamd. Dat heeft er alles mee te maken dat zelfs hun kleinkinderen al te groot zijn voor speelgoed. “Vroeger kwamen we hier natuurlijk wel, want dit is van oudsher toch dé speelgoedwinkel van Tiel,” vertelt meneer. “We hebben eerst even op internet gekeken waar we dat bedrag aan uit zou kunnen geven, gezien de leeftijd van de kleinkinderen.” Maar dat komt goed, merken we al gauw, want de winkel van Edwin Meijer heeft een breed assortiment met ook tablets en toebehoren, dus de keus wordt snel gemaakt.

Enthousiast

Meneer en mevrouw Van Veldhoven zijn erg enthousiast over de FlipPas. “Het is heel leuk en handig dat je met één pas bij zoveel winkels terecht kunt, en dat het ook echt iets van Tiel is. Je spaart ongemerkt toch flink wat punten bij elkaar en kunt daar dan weer iets moois mee kopen. Het is echt heel interessant om goed in de gaten te houden waar je hem overal kunt gebruiken. Dat er elke maand een mooie prijs te winnen valt, dat is ook wel mooi, maar eigenlijk houd je daar helemaal geen rekening mee. We hebben iedere maand al heel wat voorbij zien komen, maar dat je die zelf wint, dat verwacht je nooit.”

Drukke periode voor de boeg

Edwin Meijer van Intertoys is zelf net terug van vakantie. Hij helpt de prijswinnaars mee met het bedenken waar ze de cheque het best aan kunnen besteden. Hij oppert nog even om een mooie modelbouwdoos uit te kiezen, maar meneer van Veldhoven blijkt niet zo’n modelbouwer te zijn. Edwin vertelt al weer druk bezig te zijn met het voorbereiden van alle najaarsacties, “want voor een speelgoedwinkel is dat toch wel een hele drukke tijd van het jaar.” De prachtige bos bloemen, die iedere maand beschikbaar worden gesteld door fairtrade en duurzaam bloemist Meeuwsen bloemen, viel ook goed in de smaak bij deze winnaars.

Wil jij ook kans maken op een van die prachtige maandprijzen? Zorg er dan voor dat je een FlipPas hebt, waarmee je bij zo’n zestig adressen punten kunt sparen. Registreer je pas en gebruik hem minimaal vier keer in een maand, dan ding je al mee naar de maandprijs. In de maand augustus worden eenmalig maar liefst tien winnaar getrokken, dus nóg meer kans op een prijs!

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel