Een jaar lang gratis tanken bij Van Dijkhuizen; Gelukkige FlipPas-prijswinnares

Een jaar lang gratis tanken bij Van Dijkhuizen; Gelukkige FlipPas-prijswinnares
Nieuws

Bij tankstation Rauwenhof van Van Dijkhuizen ontving prijswinnares Jacqueline van Aalst uit handen van Heidi van Dijkhuizen de FlipPas maandprijs van december: Een jaar lang gratis tanken, ter waarde van zeshonderd euro. De enthousiaste winnares wist even niet hoe ze het had toen ze hoorde dat zij de gelukkig was!

“Toen ik het telefoontje kreeg van de FlipPas-organisatie dacht ik: Wat krijgen we nou? Ik was helemaal blij want hoe vaak je het ook leest, je verwacht het toch niet dat je zelf in de prijzen valt! Het zijn iedere maand weer echt mooie prijzen.” Dat de winkans zo hoog is, verrast haar. In de maand december waren er ruim 1.700 kanshebbers. Een flink hogere winkans dus dan in de meeste winacties.

Nuttig

Jacqueline van Aalst is erg enthousiast over de FlipPas. “Ik werk zelf bij Blijdesteijn en ik adviseer mensen ook regelmatig om de FlipPas te gaan gebruiken als ze dat nog niet doen. Het is echt een hele leuke actie en zorgt ervoor dat mensen toch wat meer gaan nadenken over online kopen of in de stad. Ik leg altijd uit dat het heel nuttig is. Zelf kijk ik vaak even snel in de app wie er ook alweer deelnemen. Want in niet alle deelnemende winkels vragen de medewerkers om de pas, maar dat zie je in de app heel makkelijk.”

Heidi van Dijkhuizen heeft enthousiaste reacties ontvangen op de maandprijs. “Ik heb van veel mensen gehoord, tanken moeten we toch, dus dat is een hele fijne prijs!” En tegen de winnares: “Je gaat er echt van genieten en volgend jaar denk ik dat je het echt zult missen, want gratis tanken is echt heel lekker.” De winnares ontving naast het jaar gratis tanken ook een prachtig boeket gesponsord door Meeuwsen Bloemen, de fairtrade bloemist uit de Waterstraat.

50 jaar in Tiel

Dit jaar bestaat Van Dijkhuizen 50 jaar. Heidi is zelf zeventien jaar werkzaam in het bedrijf. “Toen ik begon hadden we acht tankstations, nu drieëndertig. Dat is eigenlijk wel een beetje mijn schuld,” lacht ze. “Ik ben dol op tankstations, ik vind het heel leuk om daarmee bezig te zijn. Mijn vader, die ook nog actief is in het bedrijf, is de man van de projecten en mijn zus regelt het debiteurenbeheer en het passenbeheer van het bedrijf. Met de tankstations volg ik heel nauw de prijzen van de onbemande stations in de regio. Wat mij betreft mag de prijs nooit een reden zijn om voor een onbemand station te kiezen. En eigenlijk zijn mensen bij ons dus nog beter af, want ze krijgen Total-punten en FlipPas-punten. Dat realiseert lang niet iedereen zich, maar daar maken wij ons wel hard voor.”

De winnares ziet de FlipPas ook echt als reden om te winkelen bij de deelnemers. “Als ik iets nodig heb, kijk ik eerst even of er een winkelier is die meedoet met de FlipPas. Daar ga je toch op letten, want ook het punten sparen tikt ongemerkt gewoon door. En ook om me heen en van collega’s hoor ik dat mensen zeggen dat ze nu toch ook maar een FlipPas gaan gebruiken. Helemaal nu ik deze prijs heb gewonnen, daar heb ik ook hele leuke reacties op gekregen!”

Een actueel project van Van Dijkhuizen is de ombouw van het van oudsher bekende station op de Veemarkt, daar gaan nu appartementen gebouwd worden. Heidi is druk bezig met een restyling van alle drieëndertig stations. “Het was tijd voor een vernieuwde uitstraling en we kiezen nu voor rustiger kleuren.” Rauwenhof is nu ‘omgekleurd’ zoals Heidi het noemt.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 50 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel