In juni is GEJO-Cycleworld FlipPas-prijzenpartner; al 40 jaar service, kennis en kunde

In juni is GEJO-Cycleworld FlipPas-prijzenpartner; al 40 jaar service, kennis en kunde
Nieuws

In de maand juni is GEJO Cycleworld de FlipPas-prijzenpartner. En omdat ze dit jaar hun veertigjarig bestaan vieren, pakt de fietsspecialist extra groot uit: Een Gazelle CityZen – een prachtige mix tussen een tour- en een stadsfiets – met een waarde van maar liefst 800 euro!

Dat GEJO Cycleworld veertig jaar bestaat, gaat niet aan de mensen voorbij. “We zijn echt overweldigd met alle aandacht. Mensen komen spontaan met lekkers voor bij de koffie, cadeaus, bloemen, kaarten, chocolade, drank, je kunt het zo gek niet verzinnen. Ook de oprichter, van wie wij de zaak hebben overgenomen, wordt er in de stad op aangesproken. Het leeft echt!” Gilbert de Wit vertelt dat ze dit jaar dan ook groots uitpakken. “Elke maand hebben we een ander thema. Zo is de maand juni de maand van de racefiets. Iedereen die een racefiets van minimaal 999 euro koopt, krijgt een accessoire-cheque van 150 euro cadeau.”

De zomer is natuurlijk bij uitstek een tijd voor fietsactiviteiten en daar is GEJO Cycleworld ook om gekend. Zo is er 8 en 9 juli de GEJO Kersentocht, een prachtig toertocht die door Toerclub de Batauwers wordt georganiseerd. “Tijdens die toertocht kun je bovendien gratis kersen eten in de boomgaard van de familie Hakkert. We zien daarbij een enorm gemêleerd publiek, van sportsteppers, skeelers, wielrenners, E-Bikers, echt van alles komt erop af. Maar de kersentocht is inmiddels dan ook echt een begrip en biedt voor ieder wat wils. Je kunt kiezen tussen 35, 70 en 115 kilometer.”

De Wit is blij met de FlipPas. “Het is een heel goed idee, speciaal voor de binnenstad. Alle deelnemende winkeliers samen dragen het systeem en je ziet hele mooie acties. Je ziet dat mensen steeds meer gaan vragen om de FlipPas-punten. En dat sparen gaat serieus oplopen, zonder dat je er als consument eigenlijk iets van merkt. Je kunt er echt iets leuks mee doen! De aanloopperiode was vooral het oppotten, maar nu zien we dat mensen ineens ook iets te besteden hebben. Dat maakt het leuk, als je iets kunt kopen met de punten. En deze prijzenactie is natuurlijk ook een mooie stimulans.” Wel ziet hij een groot verschil in hoe actief de deelnemers zijn. “Bij Daan Dansen is altijd een prachtige actie, voor pasfoto’s, en ook bij Restaurant De Betuwe wordt er altijd om gevraagd. Bij andere winkels is dat soms minder, het is nog niet overal routine, maar alleen een sticker op de deur is niet voldoende. Maar de mogelijkheden zijn heel uitgebreid, iedere winkel kan natuurlijk zijn eigen acties verzinnen.” Zelf heeft GEJO de flyers op de balie en vraagt standaard iedereen om de FlipPas. “We verkopen ze ook regelmatig. Het geeft een positief gevoel en als mensen een E-Bike kopen, dan tikt het natuurlijk ook gelijk lekker aan!”

Voor alle FlipPas-houders die naast de prachtige Gazelle CityZen grijpen, geeft GEJO Cycleworld in de maand juli dubbele punten als troostprijs. Wat je moet doen op die prachtige fiets te winnen? In de maand juni vier keer je FlipPas gebruiken. En zorgen dat die geregistreerd staat. Dat helpt. Heb je nog geen FlipPas? Dan kun je die kopen bij alle deelnemende bedrijven, kijk voor een overzicht op www.flippas.nl.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel