Limburgia Vlaaien doet mee met FlipPas

Limburgia Vlaaien doet mee met FlipPas
Nieuws

Groenmarkt kleurt FlipPas

Onderneemster Marian van Empel heeft sinds kort in het pand aan de Groenmarkt haar vlaaienshop geopend onder de naam Limburgia. Een van oudsher bekende naam in Tiel en nu met nieuw elan. Bonbons, taarten, vlaaien en een lekkere kop koffie, in haar sfeervolle zaak kun je heerlijk genieten, en nu ook FlipPas-punten sparen.

Ze wilde al langer een zaak voor zichzelf en toen Erik Hobé zijn Limburgia van de hand deed, was ze al kandidaat. Dat het toen niet lukte, had overduidelijk niet te maken met haar enthousiasme, iemand anders was haar voor. Dus nu het er toch van is gekomen, is ze de hemel te rijk. Ze geniet zichtbaar als ze haar vaste gasten de gekozen lekkernijen uitserveert. Samen met een team enthousiaste en gastvrije medewerkers heeft ze inmiddels al een stoet regelmatige klanten in haar zaak.

Koffiepauze

“Mensen komen hier voor een koffiepauze of om heerlijk bij te kletsen met elkaar. Toen dit pand leegkwam, begon het weer te kriebelen, want ik wil al langer een eigen zaak beginnen. Ik was nog aan het bedenken wat dat toch zou worden, toen Erik Hobé me herinnerde aan mijn wens van destijds, om Limburgia over te nemen en nu was die mogelijkheid in Tiel weer beschikbaar. Tja, toen ben ik er gelijk in gesprongen”, vertelt ze blij. “Het is een lekker en kwalitatief goed product. We hebben er bonbons bij gekozen, waarvan we ook suikervrije in het assortiment hebben. Die bonbons worden bij een kleine ambachtelijk fabriek gemaakt en dat proef je echt.”

En waarom de FlipPas? “Veel collega-ondernemers hier op het pleintje hebben sowieso al de FlipPas. Dus ik wilde graag meedoen. Het is een leuk systeem en klanten vragen er ook echt om. Voor Tiel en door Tiel, echte klantenbinding. Natuurlijk zien we ook heel veel toeristen, maar je vaste klanten belonen door ze punten te geven, dat is echt leuk om te doen.”

Ze strikt een van haar teamleden om met haar op de foto te gaan. Doe is weliswaar in haar vrije tijd, maar ook zij is zo blij met de FlipPas, dat ze er graag even tijd voor maakt. Waar je Limburgia vindt? Aan de Groenmarkt in het pand waar voorheen schoenwinkel Winants te vinden was, naast Lunchcafé Royal. Met terras en al.