Lunch Café Royal nieuwe FlipPas deelnemer

Lunch Café Royal nieuwe FlipPas deelnemer
Nieuws

Steeds meer winkeliers in Tiel sluiten zich aan bij het Tielse loyaliteitssysteem de FlipPas. Wat je ermee kunt? Sparen, gebruik maken van speciale acties, iedere maand kans maken op een prijs, extra voordeel krijgen bij het vuurwerk opruimen en sinds kort ook sparen voor de Stichting vrienden van Ziekenhuis Rivierenland.

De nieuwste deelnemer, in een reeks die nog niet klaar is, is Lunchcafé Royal. Uitbater Bobby van Herwijnen kreeg geregeld vragen van klanten en besloot uiteindelijk dat hij niet kon achterblijven. Zijn lunchcafé is een begrip in Tiel. “De FlipPas is natuurlijk ook echt Tiels, dus eerlijk is eerlijk, we móeten wel”, lacht Bobby.

Bij Lunchcafé Royal kun je lunchen, borrelen of koffie drinken. “Ook is het bij ons mogelijk om een feest of partij te organiseren voor elke gelegenheid; van verjaardag tot bedrijfsborrel.” Vlak voor de deur is regelmatig een evenement en binnenkort ook weer een podium waarop Sinterklaas welkom wordt geheten, direct na zijn intocht. Dit jaar niet op zaterdag, maar op zondag. “Dat is wel even wennen, maar tijdens de koopzondag wel extra gezellig”, zo laat Bobby weten.

Ruimte is er bij zijn lunchcafé altijd genoeg. “Binnen hebben we 50 zitplaatsen en buiten kunnen 48 mensen zitten. En in de zomer kunnen we ons terras uitbreiden naar het midden van het plein en zijn er nog eens 32 extra zitplaatsen. En die zitten vaak vol met toeristen die heel enthousiast zijn over Tiel.”

De FlipPas is vier jaar geleden gestart en er doen ca. 60 winkels mee. Van fietsenwinkel tot benzinestation en van kringloopwinkel tot woninginrichting. “De grote bedrijven in Tiel zijn dezelfde als overal, maar de echte Tielse winkels zijn het sausje dat Tiel zo leuk maakt”, horen we regelmatig van andere deelnemers.

Maandelijkse winactie

Iedere maand is er een prijzenpartner onder de FlipPas-deelnemers. Deze winkelier stelt een prijs ter beschikking die aan het eind van de maand wordt verloot onder alle spaarder die in die maand vier keer hun FlipPas hebben gebruikt. Een belangrijke voorwaarde is natuurlijk dat de pas geregistreerd moet zijn. “Als je je pas niet hebt geregistreerd, kunnen we je ook niet vinden om je de prijs te overhandigen. Dus dan gaat die door naar de volgende!” De prijzen zijn fiks, zo is deze maand Sport Inn prijzenpartner met een winkeltegoed van 650 euro.

Verenigingssparen

Op 15 november introduceerde de FlipPas haar eerste samenwerking met een vereniging, de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. Tijdens een donateursbijeenkomst kregen de aanwezigen een kijkje in wat de stichting allemaal realiseert in het Ziekenhuis, en werd verteld dat FlipPas-spaarders van 18 november een optie aan kunnen vinken om de helft van hun gespaarde punten te doneren aan de stichting. Die kan die punten dan weer besteden voor aanvullende zaken die het leven van de patiënten in het ziekenhuis nét even wat comfortabeler maken.