Moederdag actie Meeuwsen Bloemen; Fairtrade, duurzaam en betrokken

Moederdag actie Meeuwsen Bloemen; Fairtrade, duurzaam en betrokken
Nieuws

Meeuwsen bloemen vestigde zich zeven jaar geleden in Tiel en heeft inmiddels een prachtige locatie in de Waterstraat. Met ruimte voor verse bloemen en cadeauartikelen, waaronder ook streekproducten zoals jam en honing. Ze zijn actief in de Tielse binnenstad en verzorgen maandelijks het boeket dat de winnaar van de FlipPas-maandprijs in ontvangst mag nemen.

Rondom Moederdag is een bloemist natuurlijk extra actief: Marga Meeuwsen heeft een leuke actie voor de FlipPas-houders bedacht. “Wie in de week voor Moederdag bij ons een boeket koopt, krijgt niet alleen dubbele punten, maar maakt ook kans op een gratis boeket dat we op Moederdag op een locatie naar wens bezorgen.” Wel binnen het bezorggebied, dat van de Waal tot de Rijn en van Varik tot Kesteren loopt”.

Zaterdag om twaalf uur wordt de winnaar getrokken en benaderd en zondag wordt het boeket dan bezorgd. Denk erom dat we dan wel een telefoonnummer nodig hebben! Twijfel je, stuur dan je pasnummer met je telefoonnummer even naar FlipPas via Facebook.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 50 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel