Nieuw in Tiel: City Cheques

Nieuw in Tiel: City Cheques
Nieuws

Ruim 25 winkels en restaurants in de stad Tiel doen mee aan de City Cheque. Een nieuw initiatief om winkelen in Tiel nog aantrekkelijker te maken. De cheque geeft korting op bestedingen bij de aangesloten ondernemers.

De City Cheque is geen waardecheque zoals bij voorbeeld de VVV-bon, maar geeft korting bij de aankoop van een artikel. Ook zijn er winkels die bij de aankoop van een product op vertoon van de cheque een cadeautje geven. De aanbiedingen hebben een looptijd van een jaar.

In het chequeboekje zit een waardebon om heel voordelig in het bezit te komen van een Flippas. Indien je een FlipPas voor het eerst aanschaft, krijg je meteen de eerste 50 FlipPas-punten gratis bijgeschreven. De FlipPas is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers (op de achterzijde van de cheques staat dit aangegeven met een rode, ronde button ‘Deelnemer FlipPas’).

Handig voor de consument is dat er een overzicht is opgenomen van de evenementen en de koopzondagen in Tiel. Ook is er een actuele plattegrond opgenomen van de grote parkeerplaatsen rondom de binnenstad.

De City Cheque is bedoeld om de lokale ondernemer te ondersteunen bij zijn/haar  promotionele activiteiten. De City Cheques zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels en restaurant vanaf vandaag (zaterdag 27 augustus).

Deelnemers City Cheques Tiel:

 1. Flippas
 2. Jamin
 3. BeddenXperts
 4. Lunchroom bij Jacques
 5. Duncan & Brown
 6. Bakker Bart
 7. Secunda
 8. Team kappers
 9. De Bovenste plank
 10. Boekhandel Arentsen
 11. Sun2 Fun
 12. Gemeente Tiel
 13. De zaak van de Stad
 14. Carwellness Tiel
 15. Hema Tiel
 16. Schoonheidssalon Mikado
 17. Wuite Vrijetijdsmode
 18. Ballooning Betuwe
 19. Hart van Tiel
 20. Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 21. Streekmuseum Flipje
 22. Specsavers
 23. Juffrouw Tok
 24. Bakkerij van Ooijen
 25. Restaurant Lotus
 26. Mundo fotografie
 27. De Boekenlegger

Voor meer informatie kijk op de website van ‘City Cheques’. http://www.citycheques.nl/