Met een nieuwe fiets het voorjaar in!

Met een nieuwe fiets het voorjaar in!
Nieuws

FliPas-prijzenpartner van februari is Giant Store Arvel fietsen

In twee prachtige zaken, één in Buren en één in Tiel, is het aanbod van Giant Store Arvel fietsen in de volledige breedte te zien. Eigenaar Arjen van Veldhoven vertelt enthousiast over zijn zaken, waar zowel nieuwe als gebruikte fietsen worden verkocht, en over de FlipPas-actie. In de maand februari is hij FlipPas-prijzenpartner met als prijs een prachtige Giant TripleX2.

“We hebben met verschillende fietsmerken gewerkt,” zo vertelt Van Veldhoven desgevraagd, “maar met Giant hebben we een leverancier gevonden die bij ons past. Als je als dealer service wilt leveren, dan heb je een fabrikant nodig die dat ondersteunt en die stabiliteit biedt. En dat vinden we bij Giant. Je kunt ook bij ons online je fiets bestellen, hoor. Maar die fiets komt altijd langs onze werkplaats. Je kunt hem dan bij ons afhalen, of we bezorgen hem thuis, maar hij heeft altijd een monteur gezien en wordt rijklaar thuisgebracht. Geen bouwpakketten waar je zelf maar van moet zien of je het voor elkaar krijgt. Als je een nieuwe fiets koopt – of dat nu een hele dure is of niet, dat maakt niet uit – dan is dat voor iedereen toch een investering. En dan wil je ook dat die goed wordt afgeleverd, daar besteden wij tijd en aandacht aan. Daarvoor hebben wij goede geschoolde vakmensen in dienst.”

Van Veldhoven legt uit waarom hij met de FlipPas is gaan meedoen. “Met de FlipPas willen wij erkenning geven aan onze klanten. Je laat daarmee toch zien dat je een stapje meer wilt doen om je klant te belonen en soms is het net een zetje waardoor iemand in jouw winkel komt kijken in plaats van bij een ander, of op internet. En als ze eenmaal binnen zijn en zien wat je biedt, dan kun je ze ook nog belonen als ze bij jou kopen.” Het kopen van een fiets levert natuurlijk flink wat punten op. Ziet hij ook al mensen die betalen met de FlipPas? “Nee, dat zie ik eigenlijk nog weinig, maar ik hoor van andere ondernemers dat dat nu een beetje begint te lopen, dus heb ik voor volgende maand ook een extra actie om dat te stimuleren. Voor de maand februari zijn wij dus de prijzenpartner en geven we een Giant TripleX2-fiets als prijs. Een prachtige fiets van 649 euro die de winnaar in zijn of haar eigen kleur mag kiezen. En de maand daarna kan iedere FlipPas-houder die met zijn punten bij ons betaalt, maar liefst 25% korting op fietstassen krijgen!”

De locatie voor de uitreiking van de maandprijs is al gekozen: De prachtige locatie in het voormalige Kooijman B&O-pand aan de Stationsstraat. Een enorme winkel waar inmiddels veel klanten de weg naartoe hebben gevonden. Voor de verslaggever een mooie kans om ook die winkel eens van binnen te bekijken. Maar zo’n excuus hoef je eigenlijk niet te hebben, zegt Van Veldhoven. “Iedere koopzondag geven we in onze winkel in Tiel dubbele FlipPas-punten op de aankopen. En tijdens die zondagen zien we altijd behoorlijk wat publiek. Naast Giant voeren we nog een paar andere merken, waarmee we een compleet aanbod hebben.” En naast nieuwe fietsen verkoopt Van Veldhoven ook occasions. “Van alle merken. Onze monteurs repareren ook alle merken, we zijn echt allround fietsspecialisten.” Met prachtige acties, zien we op de website winteracties die met onderhoud te maken hebben, met banden maar ook met een elektrische fiets. “Maar liefst 800 euro korting én we geven ook nog FlipPas-punten. Eigenlijk korting op korting, waar zie je dat nou?” Zo sluit Van Veldhoven af.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan tegenwoordig ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel