Nieuwe FlipPas-deelnemer: Brils

Nieuwe FlipPas-deelnemer: Brils
Nieuws

Geloof in gezamenlijk optrekken – 

In de Weerstraat zit sinds ruim een jaar een brillenzaak met als streven een eigenzinnig assortiment te bieden, vergezeld van echte persoonlijke aandacht: Brils. Eigenaar Henk Willemse vond het hoog tijd om zich aan te sluiten bij de FlipPas.

 “Ik geloof er heilig in dat je alleen door samen op te trekken, het centrum kunt verlevendigen. De FlipPas werkt daar op een mooie manier aan mee.” Dat centrum verlevendigen, is iets dat Willemse ook met zijn assortiment probeert te doen. “Ik merkte dat mensen op zoek zijn naar hip en onderscheidend. En dat was er in Tiel niet, dus was dat een mooie kans. Ik zit al vijftien jaar in de brillen en dan is een eigen zaak een mooie volgende stap.”

Inmiddels bestaat zijn zaak dus ruim een jaar. Op 1 april vorig jaar opende hij zijn deuren. “Mensen dachten dat het een grap was, maar het kwam toevallig zo uit. Dat weekend was er ook Tiel Pakt Uit, dus dat was een mooi moment om te openen. En de locaties is ook heerlijk. De Weerstraat is een supergezellig straatje met allemaal enthousiaste ondernemers en leuke onderscheidende producten. En je merkt dat iedere nieuwe winkel weer meer publiek naar de straat trekt.”

Spotlicht

Een passant voegt ons tijdens het maken van de foto toe dat de winkel een echte verrijking van Tiel is, met persoonlijke aandacht. “Mijn hele familie heeft inmiddels een bril van Henk,” zo laat deze passant ongevraagd weten. Dat zijn natuurlijk de leuke dingen wat Henk dan ook van oor tot oor doet glimmen. FlipPas? Volgens Henk hoort de FlipPas bij Tiel. “Ook het prijzenpartner zijn, vind ik een mooie manier om de FlipPas nog verder in het spotlicht te zetten. Volgend voorjaar ben ik dan ook prijzenpartner, dat heb ik gelijk al laten vastleggen!”

Om een indruk te geven van zijn assortiment laat Henk ons een paar modellen van zijn collecties zien. Collecties als Cazal, Mykita, Lafont en Andy Wolf. “En naast brillen heb ik natuurlijk ook contactlenzen, accessoires en een hele gave tassencollectie! Ook daarin bieden we iets extra’s in onze zaak.”

FlipPas

De FlipPas is een spaarsysteem met 55 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties.

De FlipPas stimuleert de lokale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook op diverse plaatsen het parkeergeld in de binnenstad betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:

Website: www.flippas.nl

Fotobijschrift: Nu ook FlipPas punten sparen bij ‘Brils’. Op de foto: Henk Willemse voor zijn zaak ‘Brils’.

Publicatie: 23 juli 2018