Nu ook FlipPas-sparen bij De Gastronaut Tiel

Nu ook FlipPas-sparen bij De Gastronaut Tiel
Nieuws

Verwennerij begint op de Hoogeindsestraat

Tiel – Karin van Hoeven is ondernemer in hart en nieren en opende kortgeleden delicatessenwinkel De Gastronaut Tiel aan de Hoogeindsestraat. En besloot direct mee te doen met de FlipPas, het Tielse loyaliteitssysteem waarmee winkeliers hun klanten iets extra’s bieden. “Er hebben al meerdere klanten om gevraagd en ik vind het een superleuk initiatief. Lokale winkeliers zorgen ervoor dat het centrum bloeit en dus is het belangrijk om met de lokale winkeliers samen zoiets als de FlipPas te ondernemen. Een heel mooi systeem.”

De Gastronaut Tiel heeft een prachtig kaasassortiment voor ieder wat wils, met meer dan 60 soorten kaas.  Daarnaast zelfgebrande noten, veel wijnen, bonbons en andere lekkernijen. Maar ook geschenken en leuke culinaire hebbedingen. “Ik ben lang horecaondernemer geweest, maar een eigen delicatessenwinkel bleef toch bovenaan mijn verlanglijstje staan. En daarbij vind ik de inrichting en sfeer erg belangrijk.” Ze wijst naar haar prachtige kroonluchters: “deze lampen bijvoorbeeld, vind ik echt een beetje een handelsmerk. En ik heb al vaak de vraag gekregen waar die te koop zijn. Leuk toch?”

De loop zit er al in.

Terwijl we op bezoek zijn in de winkel, helpt Karin meerdere klanten. Inmiddels is er al een echte loop gekomen voor een flink aantal mensen. De een komt voor haar wekelijks pondje noten, de ander speciaal voor de bijzondere kaasselectie en weer een ander verlekkert zich aan de prachtige Japanse messencollectie. “Mensen wisten ons al snel te vinden. In dit pand heeft namelijk decennialang een kaaswinkel gezeten. En met de FlipPas willen we ons nadrukkelijk verbinden met de Tielse middenstand. Samen maak je het leuk in de stad, en de FlipPas is een mooi systeem met veel voordelen.” Dat je er op verschillende plekken ook bij de parkeermeter mee kunt betalen, was zelfs voor haar nog een nieuwtje. Dit kan bij alle parkeerautomaten waar vooraf betaald kan worden. De gemeente is nog bezig om ook de andere automaten aan te laten passen. Dat heeft wat voeten in aarde, omdat de software speciaal voor Tiel is geschreven. “Maar zelfs zonder het parkeren, je klanten belonen en elkaar steunen voor een levendige binnenstad, ik ben er helemaal voor!”

Wat is de FlipPas precies?

De FlipPas is een spaarsysteem met 55 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air Miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl

Fotobijschrift: – Karin van Hoeven (De Gastronaut) toont vol trots het smaakvolle kaasassortiment, met meer dan 60 soorten kaas.
Publicatie: 11 juni 2018