Nuchter en goed; FlipPas-prijzenpartner Wuite

Nuchter en goed; FlipPas-prijzenpartner Wuite
Nieuws

Wuite Vrijetijdsmode is prijzenpartner van de FlipPas voor de maandprijs in de maand mei. Maar liefst zeshonderd euro shoptegoed ligt er te wachten op de gelukkige winnaar. Een mooie prijs van een vertrouwde winkel in hartje Tiel.

 Annemiek Wuite heeft al sinds 1989 haar zaak aan de Voorstad en is enthousiast FlipPas-deelnemer. De winkel kenmerkt zich door kleding met een goede prijs/kwaliteitverhouding, een brede maatreeks, ook in lengtematen, en een nuchtere collectie. “We zijn geen trendsetters maar trendvolgers,” legt Annemiek uit. “Wij geloven erin dat goede kwaliteit belangrijk is en dat het prettig is om mode te kunnen kopen die je nu direct kunt dragen. Als het warm weer is, hebben wij niet al de najaarscollectie op het schap, maar koop je hier gewoon een korte broek en een jurk.”

Gezellig centrum

Volgend jaar bestaat haar zaak dus 30 jaar. En in die afgelopen dertig jaar heeft ze meningen gehoord van mensen binnen en buiten Tiel. “Tiel is een leuke plaats, dat hoor ik ook heel vaak terug van toeristen. In veel steden zie je tegenwoordig bijna alleen nog maar de landelijke filiaalbedrijven, maar in Tiel is er echt nog een hele leuke mix tussen landelijke ketens en kleine ondernemers. Zelf woon ik in Culemborg, maar het winkelcentrum van Tiel vind ik erg levendig en compact. Dat maakt het erg gezellig. Het centrum heeft een echt eigen gezicht en de toeristen waarderen dat, misschien nog wel meer dan de Tielenaren zelf.” Ze lacht erom, want de nuchtere Betuwenaren zijn natuurlijk over het algemeen niet zo snel ergens trots op. “De omgeving is hier ook nog eens prachtig. Ik zie vaak mensen in mijn winkel die een arrangement bij Hotel Van der Valk hebben en dan de stad ontdekken.”

Trouwe klanten

Wuite Vrijetijdsmode heeft ook een trouwe schare Tielse klanten. We kunnen heel veel leveren dat andere winkels niet zo makkelijk kunnen. Doordat we zelf importeren, kijken we naar de behoefte van onze eigen klanten en de Nederlandse maten. Veel landelijke ketens hebben moeite om lengtematen te leveren, de inkoop gebeurt daar vaak op Europese gemiddelden en die zijn heel anders dan in Nederland. Daarnaast maken wij ook gratis broeken korter, als dat nodig is. Je komt dus thuis met een passend kledingstuk, dat je gelijk kunt dragen.”

Over de FlipPas is ze enthousiast. “Ik geloof erg in samenwerken. Samen maken we onze binnenstad leuk en gezellig. En wat ik nu van sommige klanten begin te horen: ‘Goh, is de FlipPas er nog steeds? Dan zal het wel leuk zijn!’ Precies wat ik bedoelde met de nuchtere Betuwenaren. Maar mensen zien de mooie prijzen en hoe makkelijk het sparen gaat. Dus het balletje gaat steeds verder rollen.”

In haar winkel heeft ze iedere week nieuwe items. “Dat kan door onze eigen inkoop. Als ik zie dat er behoefte is aan korte mouwen, dan kopen we die. In juni koop ik gerust nog zomerjurkjes in. Ik zit zelf ook zo in elkaar. Als het mooi weer is, bedenk ik dat ik nog iets wil hebben. Kleding die je nu kunt dragen. Zo hoort het gewoon. En omdat we klein zijn, kunnen we dat.” De winnaar van de FlipPas-maandprijs mag voor zeshonderd euro items uit de dus iedere week nieuwe collectie kiezen.

En als klap op de vuurpijl heeft Wuite wel een hele leuke ‘troostprijs’ voor in de maand juni: Iedere klant krijgt 250 punten extra per gekocht artikel! Dus 1 artikel 250 punten extra, 2 artikelen 500 punten extra, 4 artikelen 1000 punten extra. Met een paar kleine uitzonderingen (riemen, boxershorts en basisshirts), maar dat mag de pret niet drukken!

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 50 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel