“Onwijs leuk!”; Prijswinnaar Zonnekind en Cardshop

“Onwijs leuk!”; Prijswinnaar Zonnekind en Cardshop
Nieuws

De FlipPas-maandprijs van de maand maart is afgelopen zaterdag uitgereikt aan de gelukkige winnares Tamara Smits. Samen met haar kersverse echtgenoot Rob Smits kwam ze de prijs in ontvangst nemen tijdens Tiel Pakt Uit in de Cardshop.

Aly Schouten van Kinderkledingwinkel Zonnekind komt enigszins buiten adem aanschuiven voor de uitreiking, “Het is enorm druk in de winkel!” hijgt ze, “dus ik wil snel weer terug!” De beduusde winnares woont nog niet zo heel lang in Tiel en heeft de FlipPas heel bewust gekocht. “Ik vind het onwijs leuk en sowieso is de middenstand in Tiel heel erg actief. Mijn man woonde al langer in Tiel, maar had nog geen FlipPas.” Hij valt haar bij: “Dat was gewoon laksheid van mijn kant, want ik vind het echt een heel goed initiatief van de middenstand, om zo de klanten te belonen en de loyaliteit te stimuleren.” Tamara zag nog een extra reden om de FlipPas aan te schaffen: “Ik was nog niet zo bekend in Tiel en met de FlipPas werd ik ook gewezen op winkels die in misschien zelf niet zo snel ontdekt zou hebben. Een leuke manier dus om het winkelaanbod in mijn nieuwe stad te leren kennen.”

Gezellige stad

Tamara woonde hiervoor in Beesd. Volgens haar niet te vergelijken met Tiel, zowel qua aanbod als qua bedrijvigheid. “Hier is het een stuk gezelliger en het is ook gewoon gezellig om op zaterdagochtend ergens een kop koffie te gaan drinken. Dat zou in Beesd niet zo snel in me zijn opgekomen.” Ze roemt de vele evenementen in de Tielse binnenstad zoals Tiel Pakt Uit, maar ook Dickens, Sinterklaas en de culturele festiviteiten kan ze erg waarderen.

Het Zonnekind en de Cardshop zijn twee actieve FlipPas-deelnemers van het eerste uur en zijn ook betrokken bij diverse andere evenementen. Wilma Termeer loopt deze zaterdag ook van hot naar her en vind gelukkig tussen de bedrijvigheid door even tijd om aan tafel te gaan met het winnende echtpaar. Dat trouwde nog niet zo lang geleden en moeten erg lachen dat ze nu een prijs winnen van een winkel met kinderkleding en geboortekaarten. “Zou dit een teken zijn?” lacht Tamara? Hoe dan ook, de organisatie gunt het ze van harte.

Ook het prachtige maandprijsboeket van Meeuwsen bloemen valt heel goed in de smaak. “Wat een prachtig boeket! Het pas helemaal bij het weer, de lente spat ervan af, van dit boeket,” oordeelt het echtpaar in koor. De bloemen van Meeuwsen zijn fairtrade en duurzaam. De ervaring leert dat ze echt langer staan dan andere bloemen en ze zijn ook nog een milieuvriendelijk

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 50 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel