Alle Pieten op pad met FlipPas

Alle Pieten op pad met FlipPas
Nieuws

Afgelopen Zaterdag kwam Sint weer aan in Tiel. Zoals altijd duurde het voor de kinderen erg lang voordat Sinterklaas op de Groenmarkt verscheen. Toen hij er dan eindelijk was, viel er ook nog net even een buitje, maar dat alles mocht de pret niet drukken.

Sinterklaas is weer in Tiel! De kinderharten klopten vol spanning en burgermeester Beenakker heette de Sint van harte welkom. Hij gaf de Sint en zijn Pieten een prachtige parkeerontheffing, zodat ze zich over het parkeergeld geen zorgen hoeven maken, zolang ze in Tiel zijn.

Sinterklaas kreeg bovendien weer een grote FlipPas uitgereikt om hem eraan te herinneren dat inkopen in Tiel met de FlipPas ook dit jaar extra leuk is. De FlipPas-organisatie had dit keer ook voor alle Pieten een FlipPas meegenomen, want de Pieten zijn tenslotte het meest op pad om de inkopen te doen. Sinterklaas was blij met deze tegemoetkoming van de organisatie en bedankte de FlipPas-vertegenwoordigster van harte.

Deze herinnerde Sint er nog even aan dat er maar liefst vijftig winkels in Tiel deelnemen aan de FlipPas en dat de FlipPas-punten mooie korting opleveren. Tegen de tijd dat Sinterklaas weer teruggaat naar Spanje heeft hij vast genoeg punten gespaard om de Pieten bijvoorbeeld eens lekker mee uit eten te nemen. Dat hebben ze dan wel verdiend voor hun harde werken.

En ook Sinterklaas maakt natuurlijk kans op een FlipPas-maandprijs: In november is de prijzenpartner Grand Café Hart van de Betuwe & Restaurant de Betuwe, waarbij Sinterklaas maar liefst zeshonderd euro aan dinerwaarde kan winnen. En wint hij de prijs in december, dan wint hij zeshonderd euro brandstoftegoed van Van Dijkhuizen. Met vier FlipPas-transacties in de betreffende maand dingt iedere FlipPas-houder al mee naar de maandprijs. Die vier transacties gaat Sinterklaas vast wel halen.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel