Prijswinnares is in de wolken

Prijswinnares is in de wolken
Nieuws

Winnares van de FlipPas-maandprijs van februari is Sigrid Groenhof. Ze mocht afgelopen donderdag een prachtige zilveren Bella e Ricchi armband met ketting in ontvangst nemen uit handen van Martine Stoffelsen van Juwelier van Leeuwen.

Enigszins schoorvoetend betreedt ze de winkel, want ze denkt nog steeds dat het een grap is. Wel tien keer vraagt ze of het echt waar is. Of ze echt de winnaar is van de maandprijs. Haar man vertelde het haar, maar ze wilde het niet geloven. En laat de prijs nu eens bij een liefhebber van zilveren sieraden terecht zijn gekomen.

Geen grap

“Het heeft zo moeten zijn,” verzucht Sigrid Groenhof, terwijl ze de handen voor haar mond slaat. “Ik ben dól op zilver, mijn man zegt altijd dat ik net een wandelende kerstboom ben.” De zenuwen spatten ervan af, maar als blijkt dat het echt geen grap is, en dat ze echt een prachtige zilveren sieradenset heeft gewonnen, dan valt ze zelfs een beetje stil. Zo af en toe horen we een “wauw”. Hier zit een dolgelukkige winnares.

Ze wil haar zilveren olifantjesoorbellen laten zien, waaraan mensen haar altijd herkennen, maar komt lachend tot de conclusie dat ze die van de zenuwen helemaal vergeten is in te doen. “De FlipPas heb ik al vrij snel gekocht, want ik zag toevallig iemand ergens met zo’n pas en wilde er gelijk ook één. Ik vind het erg handig, maar ik had nooit verwacht dat ik in de prijzen zou vallen. Ja, dat lees je altijd wel in de krant, maar ik dacht dat zoiets mij nooit zou overkomen. En nu zit ik hier. Is het écht geen grap?” Ze vraagt het nog maar een keer.

Ze liet haar man de pas registreren, want zelf doet ze alles nog ouderwets, zoals ze zelf zegt, en snapt ze niets van computers. Ook haar dochter, die helemaal in Kerkdriel woont, heeft inmiddels een FlipPas. “Als ze hier komt winkelen, spaart ze ook mee. Je kan er echt overal mee terecht, en ik vraag overal om de punten.”

Bloemen

Martine Stoffelsen overhandigt de winnares als klap op de vuurpijl een prachtige bos bloemen namens fairtrade bloemist Meeuwsen. Ook dat boeket valt zeer in de smaak. Martine geniet van zoveel oprechte blijdschap en zegt desgevraagd: “Hier heb ik helemaal niets aan toe te voegen. Wat mooi dat de prijs zo goed terecht komt!” Er kwamen veel enthousiaste reacties bij Juwelier Van Leeuwen over de maandprijs. “En mensen komen hier regelmatig met hun gespaarde punten iets moois uitzoeken. Dat is niet alleen rond Valentijn hoor, dat is het hele jaar door wel het geval.”

Om kans te maken op de maandprijs hoefde Sigrid niets meer of minder te doen dan vier keer in die maand de FlipPas te gebruiken. En de pas te registreren natuurlijk, want de FlipPas-vertegenwoordiger moet de prijswinnaar wel kunnen bellen! Voor alle FlipPas-gebruikers heeft Juwelier van Leeuwen de hele maand maart nog een speciale actie op de Bella e Ricchi serie: 10% korting én daarbovenop ook nog dubbele FlipPas-punten!

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 50 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel