Restaurant ‘De Pankoekhoek’ gaat 7de jaar in

Restaurant ‘De Pankoekhoek’ gaat 7de jaar in
Nieuws

Restaurant ‘De Pankoekhoek’ is het 7de jaar in gegaan. In die tijd hebben we veel gasten mogen begroeten en zien we wekelijks bekende gezichten terugkeren. De bezoekers van schouwburg de Agnietenhof komen ook graag een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling evenals artiesten die de voorstelling verzorgen.

Tiel is blij met de vele toeristen die de stad een bezoekje brengen waaronder ook een grote groep pannenkoekeneters. Het Van Der Valk hotel valt ook niet meer weg te denken uit Tiel en vaak vereren hun bezoekers ook even ons restaurant.
Wij zijn begonnen als pannenkoekenrestaurant en al vlot in het eerste jaar hebben we de schnitzels geïntroduceerd. Dit om de niet-pannenkoeken-lustende gasten ook van dienst te kunnen zijn, maar binnen een paar maanden werden de schnitzels een begrip op zich in Tiel. Menig gast vertelt ons dat ze er niet meer voor richting Duitsland hoeven.

Om vernieuwend te blijven, en als afwisseling voor de schnitzels,  zijn daar vorig jaar de spareribs bij gekomen. Om de traditie van nieuwe ideeën te vervolgen is er dit jaar een hamburgerlijn opgezet. U kunt al sinds 1 januari kiezen uit 6 verschillende hamburgers waaronder ook vegan. Vanaf 2014 konden wij de vegetarische liefhebbers al verrassen met onze pannenkoeken en sinds 2019 zijn daar ook vegan pannenkoeken bijgekomen.

Gasten met allergieën kunnen met een  gerust hart aanschuiven en kiezen uit diverse pannenkoeken. Bij een glutenintolerantie horen wij dat graag een dag van tevoren, zodat we daarop kunnen voorbereiden. Vaak worden wij gevraagd of we kunnen bezorgen, maar dat gaat nog niet lukken. Ophalen kan bij De Pankoekhoek wel. Dit geldt ook voor de overige producten.

Mocht u nog niet geweest zijn dan ontvangen wij u graag voor de eerste keer voor een lekkere pannenkoek of een ander gerecht. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag vanaf 16 uur. Zaterdag en zondag vanaf 15 uur. Reserveren op andere tijden is mogelijk, ook voor feestjes en partijtjes. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0344-663233. Om een indruk te krijgen van ons restaurant kunt u De Pankoekhoek volgen via Facebook, of neem een kijkje op de website!

Met vriendelijke groet, Ruud van den Bergh.