Romantische FlipPas-maandprijs; Juwelier van Leeuwen is prijzenpartner

Romantische FlipPas-maandprijs; Juwelier van Leeuwen is prijzenpartner
Nieuws

 

Voor de maand februari is een wel heel toepasselijke prijs beschikbaar gesteld door Martine Stoffelsen, eigenaresse van Juwelier van Leeuwen in Tiel. Een aanzoeksring! Een ring van witgoud met prachtige briljanten en een heel subtiel hartje verwerkt in de zetting van de ring. Dus in deze maand van Valentijn gebruik je je FlipPas om deze prachtige ring, met een winkelwaarde van 525 euro, te kunnen winnen.

Maar ook aan wie geen aanzoek kan, wil of durft te doen, is gedacht. Daar ligt een prachtige zilveren Bella e Ricchi set voor klaar. Martine is sinds december 2016 eigenaresse van de juwelierszaak in de Waterstraat. Na dertig jaar in het vak, besloot ze dat het tijd was voor een eigen zaak. De overname kwam in een drukke maand en de winkel deed al mee met de FlipPas. Ik kende het principe eigenlijk niet. Maar het bevalt echt heel goed. De reacties van de klanten zijn geweldig en ze komen hier ook regelmatig hun gespaarde punten uitgeven. Tja, een mooi sieraad is natuurlijk wel iets om voor te sparen,” lacht ze. Bij een grote aankoop wil ze ook nog wel eens een FlipPas cadeau geven aan klanten die hem nog niet hebben.

Aanzoeksring

“Een aanzoeksring is een mooi romantisch cadeau,” vertelt Martine. “En na het aanzoek kan het aanstaande paar natuurlijk ook trouwringen uit komen zoeken. “Voor de trouwringen zijn momenteel ringen uit twee kleuren goud erg gewild. En daar kan dan ook nog een briljant in gezet worden. Binnenkort wordt onze collectie nog verder uitgebreid met een nieuwe collectie, van Christian Bauer. Prachtige zware ringen, de kwaliteit straalt ervan af.”

Graveren

Het graveren van trouwringen blijkt ook een enorme reeks aan mogelijkheden te bieden. “Je kunt traditioneel met de hand graveren, heel sierlijk. Daarnaast kan er machinaal gegraveerd worden of zelfs computergestuurd met behulp van een laser. Met die laatste techniek is het zelfs mogelijk om in een klein vierkantje een gedicht te laten graveren. Dat is dan wel met het blote oog niet te lezen, maar het staat er wel in! En ook een vingerafdruk of een hartslag worden in of op trouwringen gegraveerd. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken!”

Geboorteringen

Naast het feit dat de juwelierszaak van Martine van oudsher hét adres is waar gaatjes voor oorbellen worden geprikt, is het ook een zaak met een prachtige selectie sieraden én iets unieks. “Wij hebben een unieke geboortering bedacht. Een sierlijke ring met een rij briljanten, afgewisseld met roze saffieren of blauwe topazen.  Een prachtig cadeau om de geboorte van een zoon of dochter mee te vieren.”

Verder valt in de winkel de prachtige nieuwe pauwencollectie van Trollbeads op. “We hebben het bloemstuk achter onze kassa speciaal aangepast op deze collectie,” vertelt Martine. “Deze nieuwe collectie heeft echt schitterende hangers en hele mooie kralen, we zijn er heel blij mee!”

De hele maand februari wordt het dus duimen. Voor degenen die naast de prijs grijpen, heeft Martine Stoffelsen een mooie actie voor de maand maart. “Alle FlipPas-houders krijgen in maart 10% korting én dubbele punten bij een aankoop uit de Bella e Ricchi collectie.”

FlipPas-houders die in de maand februari vier keer hun pas gebruiken, om te sparen of hun punten te besteden, maken kans op deze prijs. De pas moet daarvoor wel geregistreerd zijn.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 50 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel