Samen voor Tiel: FlipPas helpt Tiel levendig houden

Samen voor Tiel: FlipPas helpt Tiel levendig houden
Nieuws

Dit najaar wordt er weer een grote campagne gehouden om de FlipPas, het spaarsysteem waar maar liefst 70 Tielse bedrijven aan meedoen, onder de aandacht te brengen. Het blijkt dat er nog altijd mensen zijn die niet van het bestaan weten, én wat je met de FlipPas kunt doen. Behalve sparen en besteden bij de winkeliers kun je er vanaf 1 september ook mee betalen bij alle parkeerautomaten in Tiel. Tijd voor een grote actiecampagne dus, en onderdeel van die campagne is een prijzenactie met elke maand een andere prachtige prijs. Iedere maand is één winkelier prijzenpartner. Die prijzenpartner presenteert een prijs die aan het eind van die maand wordt verloot onder de actieve FlipPasgebruikers. Bovendien geldt er voor die prijs daarna nog een maand een speciale actie in de winkel.

Daan Dansen bijt het spits af, in de maand september dingen de deelnemers mee naar een set van twee Sonos PLAY:3 draadloze speakers, met een winkelwaarde van maar liefst € 700. Volgens Daan Dansen ‘de leukste en makkelijkste manier om van muziek te genieten’. Dat Daan Dansen een enthousiast FlipPas-deelnemer is, dat is de meeste mensen wel bekend. Hij legt ons graag uit waarom. ‘Ik heb vorig jaar bij de start van de FlipPas al verteld waarom ik een voorstander ben van de FlipPas. We willen het met zijn allen leuk hebben in Tiel. We kunnen tegenwoordig overal onze spullen kopen, en ook online is alles te koop. Maar als je in je eigen omgeving winkelt en uit gaat, dan zorg je ervoor dat het winkelaanbod en de horeca in je eigen omgeving levendig blijft. De FlipPas draagt daaraan bij. Veel mensen begrijpen nog niet zo goed wat ze allemaal kunnen met de FlipPas en hoeveel punten ze bijvoorbeeld gespaard hebben. Dus wat dat betreft is het heel goed dat er nu weer extra aandacht komt.’

Vorig jaar spraken we Daan Dansen ook bij de start van de FlipPas. Hij vertelde toen al dat de eigen omgeving het moet hebben van de lokale ondernemers. Dat Bol.com geen reclameborden bij de voetbalvelden heeft en Zalando niet de shirtjes van de F-jes sponsort. Om maar een paar voorbeelden te noemen. En eerlijk is eerlijk, het klinkt misschien wel leuk als je bij Bol een tientje minder betaalt voor een artikel, maar als er iets mee is wordt het al een stuk lastiger. En de binnenstad wordt nu eenmaal een levendiger en gezelliger als er meer mensen in hun eigen binnenstad hun inkopen doen. Dat is ook nog eens goed tegen de leegstand.

Een ander onderdeel waar ook Daan Dansen heel enthousiast over is, is dat er nu ook bij de parkeerautomaten betaald kan worden met FlipPaspunten. ‘Waar krijg je nou korting op parkeren in Nederland? Precies, in Tiel, met de FlipPas. Dat is natuurlijk hartstikke uniek. Wij hebben hier in de winkel al heel wat mensen blij gemaakt met FlipPaspunten. En het is goed om te merken dat er steeds meer mensen enthousiast worden. Dat ze langzaamaan gaan zien dat die punten gewoon een geldelijke waarde vertegenwoordigen. Nog niet veel mensen gebruiken de FlipPas-app, terwijl je daarmee wel gelijk kunt zien hoeveel je gespaard hebt en je de pas niet in je portemonnee hoeft te hebben. Want mensen reageren nog weleens: Nee, ik hoef niet nóg een pas, ik heb er al zoveel. Maar met deze pas, en dus ook met de app, kan je wel in één klap bij 70 winkels terecht! Van tanken tot bloemen, en van brood tot een televisie. Dat is best wel bijzonder!’

Wie kans wil maken op de geweldige speakerset die Daan Dansen op 2 oktober uitreikt, dient er in ieder geval voor te zorgen dat zijn of haar pas geregistreerd is. Zonder die registratie kan de winnaar niet gevonden worden en dat zou zonde zijn. Verder is het een kwestie van je FlipPas gebruiken. Wie in de maand september minimaal vier keer de FlipPas heeft gebruikt, maakt al kans op de maandprijs. Daan Dansen geeft daarna bovendien in de hele maand oktober dubbele punten bij de aanschaf van Sonos producten.  Zo wordt winkelen in Tiel wel heel aantrekkelijk.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel