Style Cycles omarmt FlipPas

Style Cycles omarmt FlipPas
Nieuws

Service betaalt zich terug

Fietsenwinkel Style Cycles start met de FlipPas. Deze winkel bevindt zich op een strategische locatie in Tiel, in de buurt van de middelbare scholen. Mede hierdoor is de klantenkring als een olievlek uitgebreid over het gehele Rivierengebied. “We hebben veel klanten die ons via-via hebben gevonden.”

Danny Dingemans vertelt ons over zijn winkel en klantenkring. “Het is natuurlijk heel fijn dat we zo dicht bij de scholen zitten waar kinderen met de fiets naartoe komen. Is er dan iets aan de hand met een fiets, dan zitten we op loopafstand. Als je dan zorgt voor goede service, tja, dan zegt dat zich snel door. En zo hebben we klanten uit het hele Rivierengebied.” Hij nam de winkel, die toen nog gevestigd was aan de Hoveniersweg, in 2008 over.

“Ons assortiment bestaat uit elektrische fietsen, stads- en toerfietsen. We verkopen nieuwe en tweedehandse fietsen en verzorgen ook lease en verhuur van fietsen. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan een fiets van de zaak. Daarnaast hebben we een haal- en brengservice, ook voor reparaties en schades, en verzekeren kan bij ons ook.”

Er zijn in de loop van de jaren flink wat medewerkers bijgekomen in de zaak. Danny is trots op zijn team: “Sinds dit jaar staat ook mijn zoon Rens Dingemans full time in de winkel. We hebben een team van zeven mensen aan het werk en onze bedrijfsleider, Wim van Baal, is daarvan de meest ervaren. Hij heeft al meer dan veertig jaar ervaring in het vak en is een vakman van het zuiverste water.” In de winkel zien we bekende merken waarvoor Danny het Premium dealerschap heeft. “We voeren Batavus, Sparta en Kalkhoff, maar ook Cortina fietsen zijn erg populair.”

FlipPas

“Er was de afgelopen jaren iedere keer iets anders dat ervoor zorgde dat we niet aan de FlipPas toe kwamen. Recent hebben we nog verbouwd en nu we werden gebeld vanwege de samenwerking met de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland, toen was er eindelijk ruimte voor in ons hoofd. De FlipPas is ook een mooi middel om mensen en ondernemers te helpen en te stimuleren om te kopen bij de Tielse winkels. Want je maakt met elkaar je eigen omgeving en je eigen stad. Met een serviceverlenend product zoals wij dat hebben, is dat heel belangrijk. En het blijkt inmiddels ook wel dat de FlipPas een blijvertje is, dus dan heb je echt geen excuus meer om niet mee te doen.”