Tiel in sfeer met gouden appels en golven

Tiel in sfeer met gouden appels en golven
Nieuws

 Je zou het het afgelopen weekend niet zeggen, met graden boven de 20 graden, maar de winter komt eraan en als over 2 weken de klok een uur terug gaat, is het al weer vroeg donker. We kruipen wat dieper in onze jas en weten; de feestmaanden komen eraan. Gezellig!

Alle reden voor Hart van Tiel om goed voorbereid te zijn op deze donkere dagen en de sfeerverlichting in de stad weer op te hangen. De trouwe bezoeker van de binnenstad heeft de afgelopen weken de werkzaamheden, maar ook de veranderingen vast gezien; het bekende golvende element, dat verwijst naar de Waal is omkleed met gouden guirlandes en heeft hierdoor meer body gekregen. De nieuwe gouden appels maken de slogan Tiel, Fruitstad aan de Waal compleet.  Het warme ledlicht zal de stad in een gouden gloed zetten en ook de stegen zullen hierin meedoen.

De sfeerverlichting is uitgebreid naar de Damstraat, zodat ook de bezoeker komend vanuit de parkeergarage WestLuidense Poort direct in stemming komt. Op dinsdag 17 oktober 2017 is om half 5 de stekker in het stopcontact gestoken, door wethouder Ben Brink, natuurlijk onder toeziend oog van Flipje op de Groenmarkt. Laat de donkere dagen maar komen, Tiel is er klaar voor.

Het project nieuwe sfeerverlichting voor de stad is een van de 40 projecten van SubTiel, een initiatief van ondernemersvereniging Hart van Tiel.