Twee winnaars FlipPas-prijzenpartner

Twee winnaars FlipPas-prijzenpartner
Nieuws

Cardshop een begrip in Tiel

Maar liefst twee winnaars mochten dit keer op de foto met Flipje. Erica van Dee en Marjolein van de Putte kwamen naar de Cardshop in de Weerstraat en ontvingen uit handen van Ron Termeer hun prijs met een waarde van ieder 250 euro. En natuurlijk waren er ook dit keer bloemen van Meeuwsen.

Marjolein heeft de FlipPas al vanaf het begin. Ze kreeg hem bij LaVita en dat is een van de locaties waar ze ook regelmatig punten incasseert. “Ik vind de FlipPas een hartstikke leuk initiatief dat echt bij Tiel past. Het is een leuke manier voor de winkeliers om mensen in de winkel te krijgen. Een winkel in je eigen stad binnenlopen, dat is nog steeds veel gezelliger dan online winkelen.” Ze kocht ook al eens schoenen met de gespaarde punten. “Dat is echt heel prettig shoppen”, lacht ze.

De tweede winnaar, Erica, heeft haar pas ook al vrij vanaf het begin. Bij het verhaal over dat shoppen met de gespaarde punten schiet ze in de lach en ze deelt een anekdote die dat teweeg brengt. “Ik hoorde een vader vertellen dat zijn hele gezin dus punten spaarde met de app op de telefoon. Maar toen hij ging kijken hoeveel punten er als saldo op de pas stonden, bleken de kinderen sieraden gekocht te hebben van dat saldo.” Oeps. Zelf vindt ze het makkelijk om kleine dingen met punten te betalen. “Als ik eens een kopietje van iets nodig heb, dan betaal ik die met de FlipPas-punten. Heel makkelijk.”

Natuurlijk is de app een makkelijke manier om zonder de pas op zak met meerdere mensen in het gezin te sparen. Alleen goede afspraken over het besteden, kunnen handig zijn, zo zien we.

Cardshop

Beide winnaars gaan zich beraden over hoe ze de prijs zullen gaan besteden, en de ideeën vliegen over de tafel. Ron Termeer van de Cardshop overhandigt de prijzen met daarbij een leuke pakketje handletteringartikelen. “Ook wij zijn blij met de FlipPas”, vertelt hij. “Zeker hier in de Weerstraat zijn we als winkeliers onder elkaar altijd bezig om de consument een leuke winkelervaring te geven. En de FlipPas, die draagt daar natuurlijk aan bij.” Hij houdt zichzelf veel bezig met de bouw, ontwerp en hosting van websites en dat precies zoals de klant het wil. “Wat we veel zien is dat wij de website bouwen en daar een heel toegankelijke techniek in maken, zodat de klant de site zelf kan bijhouden. Dat is heel populair.” Het handletteren is vooral de activiteit van Wilma, die er dit keer tijdens de uitreiking niet bij kan zijn. “Dat is een beetje een uit de hand gelopen hobby,” zo vertelde ze in het eerdere gesprek. “Op een aantal koopzondagen hebben we een heel gezellige handletteringworkshop in onze winkel. Mensen leren dan zelf bijvoorbeeld hun eigen kaart ontwerpen en maken. En ze kunnen via Facebook zien wanneer die workshops gepland staan.”