Tweede vestiging Style Cycles voor FlipPas

Tweede vestiging Style Cycles voor FlipPas
Nieuws

Service en reparatie in Passewaaij

Fietsenwinkel Style Cycles heeft sinds kort een servicepunt in het winkelcentrum Passewaaij. En ook bij deze vestiging, waar reparatie en onderhoud wordt uitgevoerd, kan nu met de FlipPas punten worden gespaard.

Danny Dingemans constateerde al eerder dat de vestiging aan de Nieuwe Tielseweg wat krap in het jasje zat. “Maar behalve dat we met deze uitbreiding wat meer ruimte krijgen, is het ook heel prettig om een geografische spreiding te hebben. We hadden al veel klanten in deze wijk en voor hen komen we nu lekker dichtbij te zitten.”

“Ons assortiment aan de Nieuwe Tielseweg bestaat uit elektrische fietsen, stads- en toerfietsen. Sinds mei zijn we ook dealer van Urban Arrow, de ‘bakfiets’ van Nederlands fabricaat. We verkopen nieuwe en tweedehandse fietsen en verzorgen ook lease en verhuur van fietsen. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan een fiets van de zaak. De vestiging in Passewaaij is er voor reparaties en onderhoud maar ook voor eventuele schades. Verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen gebeurt nog steeds aan de Nieuwe Tielseweg.”

Bekend gezicht

In de vestiging in Passewaaij staat Richard de Groot. Een bekend gezicht, hij werkte eerder al in de vestiging aan de Nieuwe Tielseweg. “Danny benaderde mij om hier te komen werken. Ik heb altijd met veel plezier bij Style Cycles gewerkt, dus de beslissing was snel genomen.”

De zaak – waar hiervoor ook een fietsenmaker in gevestigd zat – werd verbouwd en anders ingericht. De sfeer van Style Cycles is nu ook in de nieuwe vestiging goed herkenbaar. Richard: “Het is hier echt heel gezellig in het winkelcentrum. Er heerst bijna een dorpse sfeer, heel gemoedelijk. Heel leuk om in te werken.” Danny is blij dat hij Richard over heeft kunnen halen weer bij hem in dienst te komen. “Hij heeft heel veel kennis en kan zorgen voor het niveau dat klanten van ons gewend zijn. En natuurlijk hebben we ook hier leenfietsen, precies zoals men het van ons gewend is!”

FlipPas

Sinds de start van de deelname van Style Cycles kreeg Danny al veel goede reacties op de FlipPas. “De FlipPas is een mooi middel om mensen en ondernemers te helpen en te stimuleren om te kopen bij de Tielse winkels. Want je maakt met elkaar je eigen omgeving en je eigen stad. Met een service verlenend product zoals wij dat hebben, is dat heel belangrijk.”

 

Foto © Lisenka Pauw fotografie